Een Map Openen Als De Toegang Wordt Geweigerd

Inhoudsopgave:

Een Map Openen Als De Toegang Wordt Geweigerd
Een Map Openen Als De Toegang Wordt Geweigerd

Video: Een Map Openen Als De Toegang Wordt Geweigerd

Video: Een Map Openen Als De Toegang Wordt Geweigerd
Video: Windows 7/8/10 - Foutmelding 'U heeft geen toestemming om toegang te krijgen' 2024, April
Anonim

Het kan gebeuren dat wanneer u een map probeert te openen, u een bericht ontvangt over een weigering, dat wil zeggen dat de toegang wordt geweigerd. Dit gebeurt vaak na het opnieuw installeren van het programma. In dergelijke gevallen helpen zelfs beheerdersrechten niet. Alle informatie kan worden hersteld. In dit geval hoeft u alleen maar verschillende opeenvolgende bewerkingen uit te voeren.

Een map openen als de toegang wordt geweigerd
Een map openen als de toegang wordt geweigerd

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Om naar de map te gaan en de nodige informatie te krijgen, opent u de mogelijkheid om de instellingen voor toegangsrechten te bekijken. Ga hiervoor naar "Mijn Computer". Selecteer "Dienst". Mapopties openen. Schakel vervolgens op het tabblad Weergave het selectievakje Eenvoudig delen van bestanden gebruiken (aanbevolen) uit. Klik OK. Zoek de map waarin u geïnteresseerd bent en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het geopende venster op "Delen en beveiliging …". Selecteer het tabblad "Beveiliging". Als er een venster met informatie verschijnt, klikt u op "OK". Ga naar het item "Beveiliging" en klik op "Geavanceerd".

Stap 2

Als om de een of andere reden een dergelijk venster niet verscheen of niet werd geopend, start u uw computer opnieuw op. Druk op de toets "F2", "F3" of "F8". Selecteer "Veilige modus". Vervolgens kunt u de volgende bewerkingen uitvoeren. Selecteer het tabblad "Eigenaar" en klik eenmaal om het "Admin"-account uit de lijst te activeren. Vink onderaan het vakje "Eigenaar vervangen" aan en klik op "Ok". Er verschijnt een venster waarin u akkoord gaat met alle parameters. Sluit alle vensters met de "Ok"-knoppen. Probeer de betreffende map opnieuw te openen. Verwijder de weergave en wijzig de machtigingen voor elke specifieke map.

Stap 3

Als u de toegang tot de map verliest, gebruikt u Power Data Recovery. Met dit hulpprogramma kunt u gegevens herstellen. Download het naar uw computer. Om de gewenste map te herstellen, klikt u op "Herstellen". Als dit allemaal niet helpt, gebruik dan de volgende methode. U moet een LiveCD meenemen. Schrijf er een map op die je niet kunt openen. Laad het van schijf. De informatie is weer beschikbaar. Red de paus op een andere plaats en onder een andere naam. Alles is heel eenvoudig.

Aanbevolen: