Hoe De Hoofdmap Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoofdmap Te Openen
Hoe De Hoofdmap Te Openen

Video: Hoe De Hoofdmap Te Openen

Video: Hoe De Hoofdmap Te Openen
Video: Hoe een submap naar de hoofdmap van Hotmail te verplaatsen? 2024, Mei
Anonim

Een voorwaardelijke kaart van de locatie van bestanden op elk medium kan worden weergegeven als een hiërarchische structuur - er is één belangrijkste map, waarin bestanden en kleinere mappen worden geplaatst, en binnen elke submap kan zijn eigen set mappen en bestanden zijn. De grootste map die alle andere bevat, wordt de "root"-map genoemd. Elk medium kan echter een groot aantal directory's hebben, die in een bepaalde context root genoemd kunnen worden.

Hoe de hoofdmap te openen
Hoe de hoofdmap te openen

instructies:

Stap 1

Bepaal over welke structuur we het hebben met betrekking tot een specifieke hoofdmap. Voor het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd, kan de hoofdmap bijvoorbeeld een map zijn met het adres C: Windows - dit is waar de OS-softwarecomponenten zijn geïnstalleerd en dit is de hoofdmap in de systeemmaphiërarchie. Terwijl voor het Skype-programma de hoofdmap de map is waarin dit programma is geïnstalleerd - C: Programmabestanden Skype Evenzo kunnen de hoofdmappen op de webserver waarop uw site wordt gehost verschillen, afhankelijk van de context. Als we het hebben over de hoofdmap van uw account, is dit één map, en de hoofdmap van al uw sites op dit account moet op een lager niveau in de hiërarchie worden gezocht.

Stap 2

Voer de standaard bestandsbeheerder van uw besturingssysteem uit als u de hoofdmap op een van de harde schijven van de computer, externe media of op beschikbare bronnen op het lokale netwerk moet openen. In Windows OS is zo'n bestandsbeheerder "Explorer" - het wordt gestart door te dubbelklikken op de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad of door op de WIN + E-toetscombinatie te drukken.

Stap 3

Vouw de mappenboom opeenvolgend uit in het linkerdeelvenster van Verkenner om naar de hoofdmap te gaan die u nodig hebt. Als u op zoek bent naar de hoofdmap van een schijf, volstaat het om op het pictogram te klikken. Als de vereiste hoofdmap zich diep genoeg in de mapstructuur bevindt, kunt u het pad ernaartoe typen (of kopiëren en plakken) in de adresbalk van "Verkenner" en op Enter drukken. U kunt het volledige pad naar de hoofdmap bijvoorbeeld vinden in de eigenschappen van de programmasnelkoppeling die op het bureaublad is geplaatst.

Stap 4

Ga naar de bestandsbeheerder van uw hostingprovider of open het FTP-clientprogramma en maak verbinding met de hosting, als de gewenste map zich niet op een webserver bevindt. Om de hoofdmap van uw account te openen, navigeert u zo mogelijk een niveau omhoog in de mappenhiërarchie. Het serverbeveiligingssysteem is zo geconfigureerd dat u niet boven de hoofdmap van uw account kunt komen.

Aanbevolen: