Hoe De Hoofdmap Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoofdmap Te Vinden
Hoe De Hoofdmap Te Vinden

Video: Hoe De Hoofdmap Te Vinden

Video: Hoe De Hoofdmap Te Vinden
Video: Roxette - How Do You Do! 2024, April
Anonim

Vaak wordt in verschillende instructies, bij het beschrijven van acties met bestanden, een "hoofdmap" genoemd, waarin u iets moet zoeken, verwijderen of juist plaatsen. Om dezelfde map te openen, moet u begrijpen wat precies in deze instructie als de hoofdmap moet worden beschouwd. Afhankelijk van het antwoord op deze vraag en de beschikbare hulpmiddelen, kunnen de openingsmethoden variëren.

Hoe de hoofdmap te vinden
Hoe de hoofdmap te vinden

instructies:

Stap 1

Bepaal wat wordt bedoeld met de hoofdmap in uw specifieke context. In het algemeen kan de hoofdmap worden beschouwd als de map waarin alle andere submappen zijn geplaatst, d.w.z. bevindt zich op het hoogste niveau van de maphiërarchie. De hoofdmap van station C in Windows OS is bijvoorbeeld de map met het adres "C:". Maar als we het bijvoorbeeld hebben over een game die is geïnstalleerd in een map met de naam WoW, die zich in de map games op de C-schijf van je computer bevindt, dan is de hoofdmap van de game de map met het adres C: gamesWoW. Ook de adressen van de hoofdmappen zijn afhankelijk van of we het hebben over de hoofdmap van een webserver, of uw account erop, of een van uw sites op dit account.

Stap 2

Start Windows Verkenner als u de hoofdmap op een van de schijven van uw computer, aangesloten externe media of lokale netwerkbronnen moet openen. Dit kan worden gedaan door op de toetscombinatie WIN + E te drukken of door te dubbelklikken op het pictogram Deze computer op het bureaublad. U kunt de vereiste hoofdmap openen door de mappenboom in het linkerdeelvenster van Verkenner achtereenvolgens uit te vouwen. Als we het over een van de schijven hebben, hebt u, door op het bijbehorende pictogram in het linkerdeelvenster te klikken, de taak om de hoofdmap te openen al voltooid. En als u het adres van de gewenste map kent, kunt u in plaats van door de directoryhiërarchie te gaan, het rechtstreeks in de adresbalk van de verkenner typen (of kopiëren en plakken) en op Enter drukken.

Stap 3

Start FTP-client of hostingprovider bestandsbeheer als u de hoofdmap van uw account op de server moet openen. In de FTP-client moet u verbinding maken met de FTP-server met behulp van het adres, de login en het wachtwoord die door de hoster zijn verstrekt. En als je bestandsbeheer hebt gebruikt, betekent dit dat je al bent ingelogd en verbinding hebt gemaakt met de FTP-server via de webinterface van dit programma. Om naar de hoofdmap van uw account te gaan, gaat u zo lang mogelijk een niveau hoger. Met de serverinstellingen kunt u niet boven de hoofdmap van het account uitstijgen, dus de laatste van de beschikbare mappen is de hoofdmap. Als u een van de openbare inhoudbeheersystemen gebruikt (bijvoorbeeld UCOZ), opent u de bestandsbeheerder bevindt u zich onmiddellijk bovenaan in de hiërarchie die beschikbaar is in uw sitemappen. Dit is de hoofdmap.

Aanbevolen: