Hoe Battlefield 2 Gratis Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Battlefield 2 Gratis Te Spelen
Hoe Battlefield 2 Gratis Te Spelen

Video: Hoe Battlefield 2 Gratis Te Spelen

Video: Hoe Battlefield 2 Gratis Te Spelen
Video: Battlefield 2 multiplayer FREE (как играть онлайн в 2020) БЕСПЛАТНО bf2hub 2024, Mei
Anonim

Battlefield 2 is een populaire game voor fans van tactische shooters, RPG's en strategiespellen. Als je gratis met computertegenstanders of bots wilt spelen, moet je een bepaalde reeks acties uitvoeren.

Hoe Battlefield 2 gratis te spelen
Hoe Battlefield 2 gratis te spelen

instructies:

Stap 1

Als de game nog niet is geïnstalleerd, zorg er dan voor dat er voldoende vrije ruimte is op de geselecteerde lokale schijf. Battlefield 2 vereist ongeveer 6 GB. Er wordt nog eens 2 GB toegewezen voor de behoeften van het systeem. Updates voor de game wegen ongeveer 300 MB meer. Voer na de installatie de gamesleutel in het daarvoor bestemde veld in. Je kunt het zien op de schijf met de gelicentieerde versie.

Stap 2

Nadat je de game hebt geïnstalleerd, start je deze, waarna je het updateprogramma ziet, dat de versie van de game zal bepalen. Vervolgens wordt de client bijgewerkt naar de huidige versie.

Stap 3

Registreer je op de EA Games-website op ea.onlineregister.com. Maak een profiel aan dat je gaat gebruiken om in te loggen op het spel. Sla deze stap over als je een EA-account hebt.

Stap 4

Wanneer je een account registreert, kun je Battlefield 2 starten. Klik in het hoofdmenu aan de rechterkant van het scherm op de knop "Inloggen", voer je gebruikersnaam (je mailbox) en wachtwoord in.

Stap 5

U kunt als volgt bots toevoegen voor online spelen. Download het archief met bots. U kunt dit vanaf veel sites doen, een ervan wordt vermeld in aanvullende bronnen. Pak het gedownloade bestand uit en lees desgewenst de inhoud van het readme.txt-bestand. De essentie van de tekst erin is ongeveer als volgt: een server is een computer die wordt gebruikt om een spel te maken; clients - computers die verbinding maken met de server.

Stap 6

De server wordt als volgt gemaakt. Eerst moet u het bestand BFServer_emu uitvoeren waar u de server wilt hebben. Start LanGame (online game) op alle clients. Voer daar het server-IP in, klik op Start. De server moet in jouw geval uit één spel bestaan. De client downloadt het offline profiel en zoekt naar de gemaakte game waar het gedeelte Find Lan Games zich bevindt.

Stap 7

Als je alleen met computertegenstanders wilt spelen, beperk dan het aantal spelers tot 1 zodat niemand verbinding met je kan maken.

Aanbevolen: