Hoe Bestandsverkenner Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestandsverkenner Aan Te Passen
Hoe Bestandsverkenner Aan Te Passen

Video: Hoe Bestandsverkenner Aan Te Passen

Video: Hoe Bestandsverkenner Aan Te Passen
Video: Windows verkenner aanpassen 2024, Mei
Anonim

Het configureren van de weergave-instellingen voor de toepassing "Windows Verkenner" omvat het aanbrengen van wijzigingen in de registervermeldingen en kan niet worden aanbevolen aan een onervaren gebruiker.

Hoe in te stellen
Hoe in te stellen

instructies:

Stap 1

Open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken om de procedure uit te voeren voor het wijzigen van de weergave-instellingen van de standaard "Windows Verkenner"-toepassing en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Voeg de waardeverkenner toe aan de regel "Openen" en autoriseer de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken. Gebruik de volgende opdrachtparameters om de gewenste instellingen te selecteren: - / n - om een verkennervenster te openen met de hoofdmap van het volume met besturingssysteem Windows; - / e - om de standaardweergave weer te geven; - / root, disk_name: Windows_folder_name_to_open_to_root_directory - to stel de geselecteerde map in als root; - / select, drive_name: Windows_folder_name_to_open_in_root_directory_file_name - om het geselecteerde bestand te selecteren.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" en ga naar de groep "Alle programma's" om de standaardmap te vervangen wanneer de toepassing start. Vouw de link "Standaard" uit en open het contextmenu van het element "Windows Explorer @" door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht Eigenschappen op en voer de waarde / root in de% SystemRoot% Explorer.exe-opdrachtregel in het veld Object in en autoriseer de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 3

Keer opnieuw terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren" om de weergave-instellingen van de toepassing "Windows Verkenner" verder aan te passen. Voer de waarde regedit in de regel "Open" in en autoriseer het starten van de register-editor door op de knop OK te klikken. Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftCurrentVersionPoliciesExplorer uit en maak een nieuwe DWORD-sleutel met de naam NoViewContextMenu om te voorkomen dat het contextmenu met de rechtermuisknop wordt weergegeven. Stel de gemaakte parameter in op 1 of vouw de tak HKEY_CURRENT_USERDirectoryBackgroundshellexContextMenuHandlersNew uit en verwijder de tekenreeksparameter D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719 om te voorkomen dat de opdracht Nieuw wordt weergegeven.

Aanbevolen: