Een Presentatie Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Presentatie Herstellen
Een Presentatie Herstellen

Video: Een Presentatie Herstellen

Video: Een Presentatie Herstellen
Video: Hoe geef ik een goede presentatie of spreekbeurt? 2024, Mei
Anonim

Is de presentatie verwijderd of is de schijf die deze bevat geformatteerd en moeten gegevens van gedeeltelijk overschreven of beschadigde PowerPoint-bestanden worden hersteld? U kunt dit doen met speciale programma's, waarbij de kenmerken van beschadigde dia's, zoals opmaak, volgorde, achtergrondafbeeldingen, ingesloten objecten en afbeeldingen, behouden blijven.

Een presentatie herstellen
Een presentatie herstellen

Noodzakelijk

Recovery Toolbox voor Power Point

instructies:

Stap 1

Recovery Toolbox for Power Point helpt u bij het herstellen van presentaties. Er is geen eerdere ervaring met het herstellen van beschadigde bestanden vereist om met deze tool te werken. Als de presentatiebestanden veel verschillende soorten media bevatten, duurt het herstelproces enige tijd. De lengte van elke stap is afhankelijk van de processorsnelheid en de bestandsgrootte.

Stap 2

Installeer het programma. Selecteer nu het beschadigde bestand dat moet worden gerepareerd. Typ de naam in het veld in het midden van het scherm. Door op de knop Volgende te klikken, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Nu wordt de fase van het analyseren van het beschadigde bestand en het uitpakken van mediabestanden uitgevoerd. Recovery Toolbox for Power Point scant automatisch de structuur van de presentatie. Aan het einde van deze fase geeft het programma informatie over het uitgevoerde herstelproces.

Stap 4

Het is noodzakelijk dat op het moment dat de presentatie wordt hersteld, het Microsoft Power Point-programma op uw computer is geïnstalleerd, omdat de herstelde fragmenten daar naartoe worden verzonden om te bewerken en op te slaan.

Stap 5

PowerPoint 2007-2010-diagrammen worden als bitmaps in de herstelde presentatie ingevoegd. U kunt hiervoor echter ook Microsoft Excel gebruiken. Het programma zal de gegevens invoegen in een nieuwe werkmap, die het zelf opent, waarna je het direct kunt vertalen naar PowerPoint.

Stap 6

Klik op de knop Verzenden om de herstelde gegevens naar PowerPoint te verzenden. Het programma opent na het verwerken van elke dia de presentatie in PowerPoint en de grafieken in Microsoft Excel. Vervolgens opent Recovery Toolbox for Power Point een map met herstelde afbeeldingen en mediabestanden. Bewerk de presentatie en sla op met een nieuwe naam. Om af te sluiten, klikt u op de knop Afsluiten.

Aanbevolen: