Hoe Anti-cheat Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-cheat Te Installeren
Hoe Anti-cheat Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Te Installeren
Video: ОШИБКА служба EasyAntiCheat не установлена! 2024, Mei
Anonim

Anti-cheat is een speciaal programma dat op de spelserver wordt geïnstalleerd ter bescherming tegen het gebruik van cheats (codes om het spel te hacken). Met deze add-on kun je gewetenloze spelers ook uitschakelen en uitsluiten.

Hoe anti-cheat te installeren
Hoe anti-cheat te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerde spelserver.

instructies:

Stap 1

Download het installatiebestand van het gratis Ultra Core Protector anti-cheat programma. Volg hiervoor de link https://www.ucp-anticheat.ru/download.html, selecteer het gewenste product en klik op de knop "Download". Wacht tot het installatiebestand is gedownload, voer het uit. Selecteer de Russische taal en klik op de knop "Volgende" om de anti-cheat te installeren.

Stap 2

Ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst in het geopende venster van de installatiewizard, klik op de knop "Volgende". In het volgende venster moet je de map selecteren waarin het spel zich bevindt. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren", selecteert u de gewenste map, selecteert u het uitvoerbare bestand van het spel en klikt u op "Openen". In hetzelfde venster moet je de game selecteren waarvoor je de anti-cheat, videomodus en het type anti-cheat wilt installeren. Voeg de steam-toets toe als de versie van je spel steam is, of patch 33. Klik op de knop "Installeren".

Stap 3

Wacht tot het installatieprogramma de installatie van de anti-cheat voltooit, klik op de knop "Volgende" wanneer deze actief wordt. Om het spel onmiddellijk te starten, vinkt u het vakje naast het veld "Uitvoeren" aan en klikt u op de knop "OK". Om anti-cheat te configureren, gaat u naar de map ermee, die zich in Programmabestanden bevindt, opent u het ucp.ini-bestand met behulp van het Kladblok-programma.

Stap 4

Ga vervolgens naar de regel Instellingen, stel de prioriteit van de gameplay in, stel hiervoor in de buurt van het commando Prioriteit = de waarde in van 1 (laag) tot 6 (bovengemiddeld). Vervolgens kunt u in het veld Spel = de naam van het spel invoeren. Om de Russische taal voor het weergeven van fouten in het veld Taal = te selecteren, voert u de waarde 1 in.

Stap 5

Sla de wijzigingen in het bestand op nadat u alle benodigde instellingen hebt ingevoerd. Om dit te doen, selecteert u de opdracht "Opslaan" in het menu "Bestand" en sluit u het programmavenster. Om de anti-cheat op de gelicentieerde versie van het spel te installeren, specificeert u de map steam / steamapps / "Gebruikersnaam" / counter-strike, voert u steam uit voordat u de anti-cheat start.

Aanbevolen: