Meerdere Accounts Aanmaken

Inhoudsopgave:

Meerdere Accounts Aanmaken
Meerdere Accounts Aanmaken

Video: Meerdere Accounts Aanmaken

Video: Meerdere Accounts Aanmaken
Video: Meerdere accounts aanmaken op uw Android tablet. - Paradigit 2024, Mei
Anonim

Wanneer meerdere huishoudens of werknemers één computer gebruiken, is het erg handig om meerdere accounts te gebruiken om in te loggen op het systeem - één voor elke gebruiker.

Meerdere accounts aanmaken
Meerdere accounts aanmaken

instructies:

Stap 1

Laten we zeggen dat er al één gebruikersaccount op uw computer is aangemaakt. Maar voor het gemak van alle gezinsleden of kantoormedewerkers, moet elk van hen het systeem kunnen betreden met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord, zonder de andere gebruiker te hinderen, zonder de desktopruimte te verstoppen met hun snelkoppelingen, enz.. Het aanmaken van meerdere accounts, elk met een eigen naam, is eenvoudig.

Stap 2

Laten we eens kijken naar de procedure voor de meest populaire besturingssystemen nu Windows XP en Windows 2007.

Allereerst moet u het menu "Start" openen, het item "Configuratiescherm" selecteren en in het geopende venster dubbelklikken op de regel "Gebruikersaccounts". Door vervolgens op de regel "Een account aanmaken" te klikken, typt u de naam voor het nieuwe account in de rechthoek in het venster dat voor u wordt geopend. Selecteer vervolgens het type account door op de knop "Volgende" te klikken en klik op de knop "Account maken".

Door het bovenstaande algoritme te herhalen, kunt u een ander account maken met een andere naam voor een andere gebruiker, enzovoort - zoveel records als u nodig heeft.

Stap 3

Als het nodig is om een gebruikersaccount te wijzigen, klikt u in het venster "Gebruikersaccounts" op de regel "Account wijzigen". Klik in het geopende venster op het record dat u wilt wijzigen en selecteer uit de voorgestelde acties degene die u met het record wilt doen: wijzig de naam, afbeelding, recordtype, maak een wachtwoord aan, enz.

Aanbevolen: