Hoe Een VPN-netwerk Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een VPN-netwerk Te Verbinden
Hoe Een VPN-netwerk Te Verbinden

Video: Hoe Een VPN-netwerk Te Verbinden

Video: Hoe Een VPN-netwerk Te Verbinden
Video: Een VPN instellen op een router | NordVPN 2024, Mei
Anonim

Verbinding maken met een VPN-netwerk wordt uitgevoerd volgens een scenario dat de gemiddelde gebruiker niet helemaal bekend is - er zijn veel aspecten die niet kunnen worden genegeerd en die gemakkelijk te vergeten zijn bij het instellen. Nu wordt dit type verbinding steeds populairder bij providers, dus het is niet overbodig om het voor elke categorie computergebruikers te kunnen configureren.

Hoe een VPN-netwerk te verbinden
Hoe een VPN-netwerk te verbinden

Noodzakelijk

verbindingsparameters van uw internetprovider

instructies:

Stap 1

Maak uzelf vertrouwd met de parameters van uw verbinding, ontdek de login, het wachtwoord en het toegangspunt van uw internetprovider.

Stap 2

Ga naar het "Configuratiescherm", open het menu-item "Netwerkverbindingen". Selecteer de actie "Een nieuwe verbinding maken" in de linkerbovenhoek. U ziet een wizard voor het instellen van de verbinding op uw scherm, klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Selecteer het tweede item - "Verbinding maken met het netwerk op de werkplek". Selecteer vervolgens de optie "Verbinden met virtueel deel van het netwerk".

Stap 4

Voer in het nieuwe venster een naam in voor de verbindingssnelkoppeling - de naam van de provider of een andere aanduiding die voor u geschikt is.

Stap 5

Voer indien nodig het nummer in om verbinding te maken met het netwerk. Als u een permanente speciale internettoegang gebruikt, sla dit punt dan over.

Stap 6

Voer het IP-adres van uw computer of de hotspot van uw ISP in, afhankelijk van waarmee u verbinding maakt via de VPN-verbinding.

Stap 7

Selecteer het item om login- en wachtwoordtoegang voor elke gebruiker te configureren en voeg een snelkoppeling toe om verbinding te maken met het bureaublad.

Stap 8

Klik in de map met netwerkverbindingen met de rechtermuisknop op de positie die u hebt gemaakt en selecteer het menu-item "Eigenschappen". Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de overeenkomstige items van de verbindingsconfiguratie-instellingen in en sla ze op.

Stap 9

Vink het vakje aan naast 'Terugbellen bij verbroken verbinding'. Zorg ervoor dat u in het gedeelte "Beveiliging" het vakje naast "Gegevensversleuteling vereist" aanvinkt.

Stap 10

Open op het tabblad "Netwerk" het instellingenmenu van het item "Internetprotocol (TCP / IP)". Zorg ervoor dat de IP- en DNS-toewijzing automatisch is.

Stap 11

Controleer op het tabblad "Geavanceerd" of het selectievakje naast de optie om de standaardgateway op het externe netwerk te gebruiken is aangevinkt. Pas de wijzigingen toe, sluit alle vensters door één voor één op de knop "OK" in elk van hen te drukken.

Aanbevolen: