Hoe Een Gepartitioneerde Harde Schijf In één Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gepartitioneerde Harde Schijf In één Te Verbinden
Hoe Een Gepartitioneerde Harde Schijf In één Te Verbinden

Video: Hoe Een Gepartitioneerde Harde Schijf In één Te Verbinden

Video: Hoe Een Gepartitioneerde Harde Schijf In één Te Verbinden
Video: How to Install Windows 10 in External Hard Drive | Install Portable Windows in External Hard Drive 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel methoden om partities op de harde schijf in een enkele eenheid te combineren. Helaas kunnen veel ervan alleen met succes worden uitgevoerd als de harde schijf volledig is geformatteerd.

Hoe een gepartitioneerde harde schijf in één te verbinden
Hoe een gepartitioneerde harde schijf in één te verbinden

Het is nodig

Partitiemanager

instructies:

Stap 1

Als u informatie op lokale schijven wilt opslaan nadat u ze hebt gecombineerd, gebruikt u het hulpprogramma Paragon Partition Manager. Download een versie van dit programma die werkt met het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Start uw computer opnieuw op zodat het programma de nodige informatie over de harde schijven verzamelt.

Stap 2

Start Partition Manager en wacht tot het is gedownload. Zoek het tabblad Wizards boven de werkbalk en open het. Ga naar het submenu "Geavanceerde functies" en selecteer "Secties samenvoegen". Klik op de knop "Volgende" in het menu dat wordt geopend.

Stap 3

Selecteer nu de partitie waaraan u een andere lokale schijf wilt koppelen. Het gedeelde boek krijgt de brief van die specifieke sectie. Navigeer naar de map waar u alle gegevens op de tweede lokale schijf wilt opslaan. Selecteer nu de sectie die u wilt toevoegen aan de vorige. Onthoud dat als een besturingssysteem op deze harde schijf is geïnstalleerd, het systeemvolume altijd als de eerste partities moet worden opgegeven. Anders stopt het besturingssysteem met laden omdat de stationsletter verandert. Klik op de knop "Volgende" nadat u de bijgevoegde partitie hebt geselecteerd.

Stap 4

Bekijk de visuele weergave van toekomstige wijzigingen en klik op de knop "Volgende" als u alle parameters correct hebt ingesteld. Klik nu gewoon op de knop "Voltooien". Zoek de knop "Wijzigingen in behandeling toepassen" op de werkbalk en klik erop. Na een tijdje verschijnt er een venster met aanvullende informatie. Klik op de knop Nu opnieuw opstarten. Het programma blijft het samenvoegproces uitvoeren in DOS-modus.

Stap 5

Herhaal dit algoritme om de resterende lokale schijven aan het systeemvolume te koppelen. Er kunnen slechts twee secties in één keer worden aangesloten.

Aanbevolen: