Wat Is $ Recycle.Bin En Hoe Het Te Verwijderen?

Wat Is $ Recycle.Bin En Hoe Het Te Verwijderen?
Wat Is $ Recycle.Bin En Hoe Het Te Verwijderen?

Video: Wat Is $ Recycle.Bin En Hoe Het Te Verwijderen?

Video: Wat Is $ Recycle.Bin En Hoe Het Te Verwijderen?
Video: how to delete photos from recycle bin in samsung phones | | Samsung M30s 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van het Windows 7- en Windows 8-besturingssysteem hebben misschien een map met de naam $ Recycle. Bin opgemerkt. Na verwijdering verschijnt de map weer en leent zich zelfs niet voor de nieuwste antivirussoftware.

Wat is $ Recycle. Bin en hoe het te verwijderen?
Wat is $ Recycle. Bin en hoe het te verwijderen?

In feite is een map met de naam $ Recycle. Bin een gewone prullenbak waar de gebruiker onnodige bestanden naar toe stuurt. In het besturingssysteem Windows XP is het ook aanwezig, maar eenvoudigweg de Recycler genoemd. De map verschijnt in het rootsysteem van alle stations en bevat dezelfde informatie. Het verzamelt bestanden die zijn verwijderd, maar niet van de schijf zijn verwijderd.

Aangezien deze map vol is, worden oude bestanden verwijderd en maken plaats voor nieuwe, maar dit gebeurt alleen als de gebruiker niet genoeg geheugen op de computer heeft.

De map $ Recycle. Bin is een systeemmap, dus de gebruiker ziet deze mogelijk niet altijd. Meestal veranderen mensen de instellingen van de Verkenner om verborgen bestanden te bekijken (zoals op een flashstation) en vergeten ze ze vervolgens terug te halen.

Als u niet wilt dat de map $ Recycle. Bin in Verkenner verschijnt, doet u het volgende. Selecteer "Organiseren" in het Verkenner-venster en klik vervolgens op de knop "Map- en zoekopties". Ga daar naar het gedeelte "Weergave", zoek het item "Geavanceerde opties" en vervolgens het gedeelte "Verborgen bestanden, mappen en stations". Vink vervolgens het vakje aan naast "Verborgen bestanden, mappen en stations niet weergeven".

U kunt de map $ Recycle. Bin niet verwijderen, omdat dit precies de plaats is waar de verwijderde bestanden worden geplaatst. Bovendien kan het gebruik van speciale programma's en hulpmiddelen waarmee u dit bestand kunt verwijderen, leiden tot een ernstige fout in het systeem, dus het wordt niet aanbevolen om ze te gebruiken.

Aanbevolen: