Hoe Een Usergate-proxy In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Usergate-proxy In Te Stellen
Hoe Een Usergate-proxy In Te Stellen

Video: Hoe Een Usergate-proxy In Te Stellen

Video: Hoe Een Usergate-proxy In Te Stellen
Video: How to Make Thin Repairs to Damaged Concrete with QUIKRETE® 2024, Mei
Anonim

Als hij op kantoor internet heeft, wil elke baas weten waarvoor hij betaalt, vooral als er verkeersbeperkingen zijn. Om dit te doen, kunt u een UserGate-server implementeren en statistieken en controle over het kanaal krijgen.

Hoe een usergate-proxy in te stellen
Hoe een usergate-proxy in te stellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - UserGate-programma.

instructies:

Stap 1

Download UserGate-software om de UserGate-server op uw lokale netwerk te configureren. Volg hiervoor de link https://www.usergate.com/download/, selecteer het product dat u wilt downloaden. Wacht tot de download is voltooid, installeer het programma. Selecteer de map C: / UserGate / voor installatie. Registreer vervolgens het programma

Stap 2

Configureer de UserGate-server, voeg eerst gebruikers toe. Schakel hiervoor de clientcomputers in; om de UserGate-proxy te configureren, hebt u de MAC-adressen van deze computers nodig. Om een gebruiker aan te maken, gaat u naar het tabblad "Instellingen", links in het hiërarchische menu, selecteert u het submenu "Gebruikers". De standaardgroep wordt geopend. Maak een gebruiker aan door op de knop "Toevoegen" te klikken. Selecteer de methode van gebruikersautorisatie - op IP-adres. Voer het computeradres in als login. Voer vervolgens het wachtwoord (MAC) in, deze vind je door op het icoon van de netwerkkaart te klikken. Geef de computernaam op in de eigenschappen, schakel het selectievakje "Toestaan" in. Breng in andere tabbladen geen wijzigingen aan. Herhaal deze procedure voor alle computers in uw netwerk.

Stap 3

Configureer HTTP, voer de vereiste poort in (3128), vink het vakje "Toestaan" aan, stel indien nodig verdere instellingen in. Ga naar het menu Geavanceerd, klik op de knop Configuratie opslaan, sla het ini-bestand op, sluit het programma. Open de map die de server bevat. Het opgeslagen bestand bevindt zich hier. Maak kopieën van dit bestand (het aantal kopieën moet overeenkomen met het aantal aangemaakte gebruikers). Hernoem elke kopie, gebruik de computernaam als bestandsnaam, bijvoorbeeld "Comp1.ini".

Stap 4

Maak bestanden om internet uit te schakelen. Ga naar UserGate, verander het laatste teken in het MAC-adres van elke gebruiker in L. Toepassen voor elke gebruiker. Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd", klik op de knop "Configuratie opslaan". Sla net als bij het vorige punt een kopie van het instellingenbestand op voor elke computer afzonderlijk.

Stap 5

Maak een bestand met de naam Remote.bat in dezelfde map. Voer de volgende tekst in dit bestand in: CD C: / UserGate; LoadConf.exe C: /UserGate/%1_%2.ini. sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: