Hoe U Uw Modem Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Modem Kunt Versnellen
Hoe U Uw Modem Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Modem Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Modem Kunt Versnellen
Video: How To Speedup And Boost 4G Signal? ( Ooredoo LTE CPE B310 ) 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van internet hebben we meer dan eens gedacht dat we zowel de downloadsnelheid als de laadsnelheid van de pagina willen verhogen. Helaas is de snelheid van de internetverbinding een constante waarde, die alleen afhankelijk is van ons tarief voor toegang tot internet. Maar dit betekent niet dat we deze snelheid niet kunnen beheersen - we kunnen de snelheid van één taak gemakkelijk verhogen, terwijl de prioriteit van andere wordt geminimaliseerd.

Hoe u uw modem kunt versnellen
Hoe u uw modem kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Om de snelheid van het laden van pagina's te verhogen, schakelt u het laden van afbeeldingen uit, evenals Java en Flash, of gebruikt u een speciale browser die is ontworpen om de verkeerskosten te minimaliseren. Deze browser heet Opera mini. Het was oorspronkelijk ontworpen om op mobiele telefoons op internet te draaien, maar is met succes gebruikt om het aantal pagina's dat naar een computer wordt gedownload te comprimeren. Om deze browser te gebruiken, installeert u de java-emulator en start u Opera mini.

Stap 2

Als je de downloadsnelheid van je torrent wilt verhogen, zijn er een paar basisregels die je moet kennen. Ten eerste moet de downloadprioriteit altijd de hoogste zijn. Ten tweede mogen applicaties van derden geen gebruik maken van de internetverbinding terwijl de download bezig is. En ten derde moet de uploadsnelheid minimaal zijn. Door deze aanbevelingen te combineren, verhoogt u de downloadsnelheid van uw torrent tot het maximum dat mogelijk is.

Stap 3

Als je een downloadmanager gebruikt, moet je de prioriteit van je downloads maximaliseren, net als bij torrenting. Onthoud dat als u de downloadsnelheid van één bestand wilt verhogen, u alle andere downloads moet stoppen.

Aanbevolen: