Hoe DSL-snelheid In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe DSL-snelheid In Te Stellen
Hoe DSL-snelheid In Te Stellen

Video: Hoe DSL-snelheid In Te Stellen

Video: Hoe DSL-snelheid In Te Stellen
Video: 13 Подключение ADSL модема 2024, Mei
Anonim

Om de snelheid van internettoegang met een dsl-kanaal te optimaliseren, is het aanbevolen om een hele reeks programma's te gebruiken. Ze hebben allemaal verschillende functies en zijn geweldige aanvullingen voor elkaar.

Hoe DSL-snelheid in te stellen
Hoe DSL-snelheid in te stellen

Noodzakelijk

  • - Internetoptimalisatie;
  • - Verkeerscompressor.

instructies:

Stap 1

Bereid uw computer voor op de best mogelijke prestaties. Open het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op de harde schijfpartitie waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Open de eigenschappen voor deze sectie. Klik op de knop Schijfopruiming en volg deze procedure om onnodige bestanden te verwijderen.

Stap 2

Schakel ongebruikte services uit. Velen van hen gebruiken hun internetverbinding periodiek, waardoor het kanaal verstopt raakt. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Open nu het menu "Beheer" en klik op de snelkoppeling "Services".

Stap 3

Schakel onnodige services uit nadat u ervoor heeft gezorgd dat dit proces de normale werking van het besturingssysteem niet schaadt. Lees hiervoor aandachtig de beschrijvingen van elke dienst. Schakel het opstarten van deze processen uit, zodat u ze niet handmatig hoeft te stoppen na elke herstart van de computer.

Stap 4

Download het programma "Internet Optimizer". U hebt het nodig om uw netwerkverbinding automatisch te configureren. Installeer dit hulpprogramma en voer het uit. Selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt. Specificeer het type internetverbinding (DSL, LAN, enz.). Voer de MTU-waarde in die is opgegeven in de instellingen van uw dsl-modem. Verplaats de schuifregelaar in het item "Snelheidsinstellingen" naar de indicator "Snel". Klik op de knop "Optimaliseren" en wacht tot de vereiste bewerkingen zijn voltooid.

Stap 5

Download en installeer Traffic Compressor-software. Start deze applicatie en selecteer de nominale internetsnelheid die wordt geadverteerd door uw ISP. Klik op de knop Inschakelen en vink het vakje naast Uitvoeren bij Windows-aanmelding aan. Minimaliseer het venster van dit programma, zodat het in de automatische modus kan draaien.

Aanbevolen: