Een Schijf Opschonen Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Schijf Opschonen Met Nero
Een Schijf Opschonen Met Nero

Video: Een Schijf Opschonen Met Nero

Video: Запись образа при помощи программы Nero Burning rom и Nero Express 2022, December
Anonim

RW-gemarkeerde herschrijfbare cd's kunnen meerdere keren worden gewist en opnieuw worden opgeslagen. Dit is vooral handig bij het maken van "scratch"-schijven. De multifunctionele software Nero kan deze taak goed aan.

Een schijf opschonen met Nero
Een schijf opschonen met Nero

Het is nodig

  • - herschrijfbare schijf;
  • - Nero-software.

instructies:

Stap 1

De Nero-toepassing biedt een veelzijdige gebruikerservaring met cd's en dvd's. Naast het herschrijven ervan, kunt u ook schijven kopiëren en hercoderen, gearchiveerde gegevensschijven opslaan, films en kleurrijke diavoorstellingen maken, video knippen, audiobestanden bewerken en een aantal zeer nuttige functies uitvoeren.

Stap 2

De meest succesvolle versie van de applicatie is de zevende versie van het programma. Ondanks de release van meer recente assemblages, is de "seven" nog steeds erg populair vanwege zijn bruikbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dus zelfs een beginnende pc-gebruiker kan het overwinnen.

Stap 3

Om met Nero te gaan werken, start u het door op de juiste snelkoppeling te klikken. Wanneer het programma is geïnstalleerd, wordt het standaard automatisch gemaakt op het bureaublad van de computer. Als er geen snelkoppeling is, probeer dan het programma te vinden via het menu Start. Om dit te doen, moet u naar het gedeelte "Alle programma's" gaan, het Nero-item zoeken en erop klikken.

Stap 4

Selecteer vervolgens in het dialoogvenster Nero Start Smart dat wordt geopend de gewenste categorie. Ga naar het gedeelte "Extra's" om de schijf te wissen. Selecteer in de lijst met mogelijke bewerkingen, afhankelijk van welke schijf u wilt wissen, "Erase CD" of "Erase DVD".

Stap 5

Klik op het gewenste label en ga naar de volgende stap. Hier moet u de methode voor het opschonen van de schijf specificeren: snelle reiniging van de RW-schijf of het volledig wissen ervan.

Stap 6

Als u besluit de eerste methode te gebruiken, houd er dan rekening mee dat deze opschoningsmethode niet alle informatie van de schijf verwijdert. Dat wil zeggen, de schijf lijkt leeg te zijn, maar de gegevens ervan worden niet fysiek gewist. Deze optie moet voorzichtig worden gebruikt als er gevoelige gegevens op de schijf staan.

Stap 7

Bij de tweede methode - kiezen voor volledige reiniging - zul je even moeten wachten. Maar in dit geval wordt alle informatie van de schijf verwijderd.

Populair per onderwerp