Torrent Inschakelen

Inhoudsopgave:

Torrent Inschakelen
Torrent Inschakelen
Anonim

Torrents zijn bestanden met de bijbehorende extensie, die informatie bevatten over gegevens die van internet zijn gedownload. Dankzij een speciaal algoritme voor het op afstand distribueren van metadata door sommige gebruikers, kunnen anderen de verzonden informatie snel naar hun computer downloaden.

Torrent inschakelen
Torrent inschakelen

instructies:

Stap 1

Om de gegevens te krijgen, waarvan de informatie is opgenomen in het gedownloade torrent-bestand, moet u het openen in een speciaal programma, bijvoorbeeld Utorrent, dat gratis beschikbaar is op internet. Start de applicatie en gebruik de functie "Torrent toevoegen" om het pad naar het vereiste bestand op te geven. Ook worden torrent-bestanden meestal automatisch geopend in het bijbehorende programma onmiddellijk nadat ze zijn gedownload.

Stap 2

Zorg ervoor dat u begint met het downloaden van gegevens uit het torrent-bestand. Als het downloadpercentage constant nul is, zijn er op dit moment mogelijk geen gebruikers die gegevens uploaden. Wacht tot ze verschijnen. Het bestand kan ook een foutmelding over ontbrekende gegevens weergeven. Klik in dit geval er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "overschrijven", waarna de download opnieuw begint.

Stap 3

Stel in het menu "Opties" de juiste instellingen voor de internetverbinding in. Gewoonlijk zijn de standaardinstellingen voldoende om de bestanden met succes te downloaden, maar in sommige gevallen kan de torrent-download worden stopgezet vanwege de noodzaak van extra stappen. Als u bijvoorbeeld een specifieke proxyserver en andere parameters van uw ISP gebruikt om verbinding te maken met het netwerk, geeft u deze op.

Stap 4

Kies veilige en betaalbare torrent-downloadsites. Als u gegevens downloadt van buitenlandse sites, is het downloaden van bestanden mogelijk niet altijd succesvol vanwege verschillen in internetverbinding en uploadmethode. Sommige sites voorzien ook in het blokkeren van gebruikers die, na het downloaden van torrents, de distributie onmiddellijk verlaten. In dit en in sommige andere gevallen start het downloaden van de torrent-gegevens mogelijk niet, zelfs als de netwerkinstellingen correct zijn.

Stap 5

Zorg ervoor dat de antivirus die op het systeem is geïnstalleerd, het programma niet blokkeert voor het downloaden van torrents. Als dit het geval is, voegt u het toe aan de lijst met uitgesloten programma's om de download te starten.

Populair per onderwerp