Torrents Gebruiken

Torrents Gebruiken
Torrents Gebruiken

Video: Torrents Gebruiken

Video: Download torrents safely | 3 essential TIPS u0026 TRICKS for everyone 2022, December
Anonim

Iedereen heeft het over torrents, maar niet iedereen gebruikt ze. Sommigen zijn geïntimideerd door hun vermeende complexiteit; anderen zijn geïntimideerd door de verantwoordelijkheid voor auteursrechten.

Torrents gebruiken
Torrents gebruiken

In wezen zijn torrents een wereldwijde service voor het delen van bestanden. Gebruikers downloaden allerlei informatie (films, boeken, muziek, etc.) van elkaars computers. Het pluspunt is dat je de zeldzaamste informatie in torrents gratis kunt vinden. Op de websites van officiële distributeurs en in winkels kan het u een rond bedrag kosten.

Om deze enorme internetopslag te gaan gebruiken, moet je een programma aanschaffen dat allerlei soorten bestanden voor je download. U kunt de uTorrent-client gebruiken (u kunt deze hier vinden:

Zoek dan torrent-trackers. U ziet links naar hen op de eerste pagina van de zoekopdracht in de zoekmachine. Sommigen van hen hebben beoordelingen die de mogelijkheid om veel bestanden te downloaden beperken. Lees de regels op de websites van de trackers zelf.

Sommige vereisen registratie. Zodra u bent ingelogd, begint u met zoeken naar de informatie die u nodig heeft (via de zoekbalk). Op de pagina met zoekresultaten ziet u cijfers. Sommige zullen het aantal seeders betekenen (ze uploaden een bestand om te downloaden) en leechers (mensen die deze bestanden downloaden). Hoe meer het eerste, hoe beter natuurlijk.

Klik op de naam van het bestand dat u nodig heeft. Klik in het venster dat verschijnt op de torrent-download en open deze in het programma. Wanneer het programma wordt geopend, selecteert u de map waarin het bestand wordt opgeslagen en begint u met downloaden. U hoeft verder niets te doen.

Populair per onderwerp