Hoe Een Kip Op Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kip Op Te Zetten
Hoe Een Kip Op Te Zetten

Video: Hoe Een Kip Op Te Zetten

Video: Hoe Een Kip Op Te Zetten
Video: Hoe braad je een kip? 2024, Mei
Anonim

"Kip" of QIP is een programma waarmee u online kunt communiceren door berichten te verzenden. In tegenstelling tot vergelijkbare programma's, is deze messenger populair geworden bij gebruikers die de voorkeur geven aan een eenvoudige interface, niet overladen met advertenties en onnodige informatie. Naast de genoemde voordelen heeft de gebruiker de mogelijkheid om het programma handiger te maken door te experimenteren met bepaalde instellingen.

Hoe een kip op te zetten
Hoe een kip op te zetten

Noodzakelijk

  • QIP-programma;
  • QIP-account.

instructies:

Stap 1

Als u na het installeren van het programma de interfacetaal moet wijzigen, doe dit dan in het menu-item "Instellingen" met dezelfde naam. Selecteer uw voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu bovenaan en klik op OK.

Stap 2

Bij het registreren in QIP kiezen gebruikers vaak een van hun bijnamen als naam. Als uw vriend zichzelf heeft voorgesteld met een naam die u niet bekend voorkomt, kunt u zijn naam veranderen in een voor u geschiktere naam. Deze wijzigingen zijn alleen zichtbaar in uw account. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste contact in de lijst en selecteer "Rename contact". Voer in het bewerkingsveld een nieuwe naam in voor de contactpersoon.

Stap 3

Het klassieke uiterlijk van het programma kan worden gewijzigd in interessantere ontwerpopties. Download hiervoor de gewenste skin van qip.ru. Kopieer het vervolgens naar de map "Skins" van het programma. Selecteer de gedownloade skin in het instellingenmenu "Skins / Icons". Nadat u het hebt toegepast, moet u het programma uitschakelen en opnieuw starten.

Stap 4

Elke QIP-gebruiker kan zijn persoonlijke afbeelding instellen in zijn persoonlijke instellingen. De geselecteerde avatar wordt weergegeven bij communicatie met de gesprekspartner in het berichtenvenster. Zoek een geschikte vierkante afbeelding met een zijde van 15 tot 64 pixels. De maximale avatargrootte is 7168 bytes. Selecteer het hoofdmenu-item met de woorden "Mijn gegevens wijzigen". Activeer in het linkerdeel van het venster dat verschijnt het opschrift "Laadpictogram". Selecteer de gewenste afbeelding en bevestig uw keuze door op de knop "Opslaan" te klikken.

Stap 5

Standaard slaat de client van het programma de correspondentiegeschiedenis op in een van zijn bestanden. U kunt deze optie volledig uitschakelen of de locatie van de berichtbestanden wijzigen. Om dit te doen, is er een sub-item "Geschiedenis" in het menu "Instellingen". Door de selectievakjes naast de overeenkomstige regels uit te schakelen, wijzigt u de instellingen voor het opslaan van geschiedenis.

Stap 6

In het geïnstalleerde programma is de mogelijkheid om bestanden over te zetten aanvankelijk uitgeschakeld. U kunt het inschakelen door deze stappen te volgen. Open het tabblad "Algemeen" in de programma-instellingen. Vink in het onderste deel van het venster het vakje aan naast het opschrift 'Bestandsoverdracht inschakelen'. Selecteer in het pop-upvenster "Ja" en bevestig uw keuze met de knop "Toepassen".

Stap 7

Het programma heeft de mogelijkheid om het venster semi-transparant te maken. Het item "Contactlijst" is verantwoordelijk voor deze instelling. Door de positie van de schuifregelaar onder het woord "Transparantie" te wijzigen, kunt u het QIP-venster volledig ontwikkelen of bijna onzichtbaar maken op het bureaublad.

Stap 8

Vaak ontvang je naast berichten van je vrienden ook spam. U kunt uzelf beschermen tegen ongewenste e-mail door de functie "Anti-spam" in te schakelen op het gelijknamige instellingentabblad. Met Anti-Spam kunt u kiezen van wie u berichten wilt ontvangen. Van alle gebruikers of alleen van die op uw lijst.

Aanbevolen: