Groepspictogrammen Instellen

Inhoudsopgave:

Groepspictogrammen Instellen
Groepspictogrammen Instellen

Video: Groepspictogrammen Instellen

Video: Groepspictogrammen Instellen
Video: iOS 14 | Personaliseer je iphone! *widgetsmith, app icoon veranderen, quotes u0026 meer* ★ It's Jamie 2024, Mei
Anonim

Pictogrammen zijn kleine pictogrammen die kunnen worden gebruikt om verschillende groepen gebruikers visueel te onderscheiden, om het ontwerp van de site of uw computer minder standaard en strikt te maken. Om pictogrammen voor gebruikersgroepen in te stellen, moet u een aantal stappen uitvoeren.

Groepspictogrammen instellen
Groepspictogrammen instellen

instructies:

Stap 1

Log in op de site onder een beheerdersaccount. Voer het "Configuratiescherm" in. Selecteer in het gedeelte "Gebruikers" in de categorie "Gebruikersbeheer" het item "Gebruikersgroepen" door erop te klikken met de linkermuisknop.

Stap 2

Klik tegenover de gewenste gebruikersgroep (gasten, moderators, beheerders, enzovoort) op de afbeelding van de moersleutel. Dit activeert de opdracht "Groepseigenschappen en rechten wijzigen". Plak op de pagina die wordt geopend in het veld "Groepspictogram (Directe link naar bestand)" de link naar de gewenste afbeelding. Klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

U kunt uit verschillende bronnen een link naar een afbeelding krijgen. Gebruik de bestandsbeheerder: selecteer in de bovenste menubalk het gedeelte "Extra" en klik met de linkermuisknop op het item "Bestandsbeheer" - een nieuw dialoogvenster wordt geopend.

Stap 4

Klik in het geopende venster op de knop "Bladeren" en geef de map op waarin de pictogramafbeelding is opgeslagen. Klik op de knop "Bestand uploaden", wacht tot het downloaden is voltooid. Gebruik de hulpmiddelen aan de rechterkant van het venster "Bestandsbeheer", open het venster met een directe link en kopieer de link ervan.

Stap 5

U kunt de afbeelding ook uploaden naar een externe fotohostingsite, zoals radikal.ru of Keep4u.ru. Klik op de knop "Bladeren" op de hostingpagina, specificeer het pad naar het bestand dat op uw computer is opgeslagen en klik op de knop "Downloaden". Wacht tot de download is voltooid, pak de link, kopieer deze naar het klembord en plak deze in het vereiste veld op uw website.

Stap 6

Om de pictogrammen voor gebruikers- of beheerdersaccounts op uw computer te wijzigen, opent u het Configuratiescherm vanuit het menu Start. Klik in de categorie "Gebruikersaccounts" op het pictogram met dezelfde naam. Selecteer het account dat u wilt wijzigen.

Stap 7

Klik op de link-link "Verander de afbeelding" en selecteer uit de voorgestelde opties het pictogram (afbeelding) dat u leuk vindt door erop te klikken met de linkermuisknop. Klik op de knop "Afbeelding wijzigen", sluit het venster. Dit pictogram wordt weergegeven op de inlogpagina en in het menu Start.

Aanbevolen: