Hoe De Console Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe De Console Te Verbergen
Hoe De Console Te Verbergen

Video: Hoe De Console Te Verbergen

Video: Hoe De Console Te Verbergen
Video: How to HIDE / NEATEN your GAMES CONSOLES 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers zijn waarschijnlijk regelmatig consolefouten tegengekomen. Het is goed als ze exclusief verschijnt, zoals ze in de zaak zeggen. Maar als de console zomaar en regelmatig opduikt, kan dat verwarrend en vervelend zijn.

Hoe de console te verbergen
Hoe de console te verbergen

instructies:

Stap 1

Probeer de oorzaak van het uiterlijk van de console te elimineren. Dit is de meest redelijke optie, waarmee u niet alleen uw zenuwcellen kunt redden, maar ook het programma goed kunt debuggen. Het is erg handig om de hierboven beschreven situatie te beschouwen aan de hand van het voorbeeld van de internetbrowser Opera. De meest voorkomende reden voor het constant verschijnen van de console is een onjuiste e-mailconfiguratie, die in de browser is ingebouwd. Met dit programma kunt u brieven ontvangen en verzenden zonder naar de dienst zelf te gaan, die u een mailbox biedt. Als dit programma onjuist is geconfigureerd, zal de console u periodiek op de hoogte stellen van eventuele fouten in de werking van deze applicatie. Er zijn verschillende manieren om eruit te komen. De eerste is om deze service uit te schakelen, dan is het niet nodig om de console te sluiten. De tweede is om het programma zo te configureren dat het correct werkt, waarna de console niet meer verschijnt.

Stap 2

Controleer je internetverbinding. Als lijnproblemen vaak voorkomen, zal de verbinding met webpagina's worden verbroken. In dit geval is het uiterlijk van de foutconsole onvermijdelijk. Probeer uw modem opnieuw op te starten om het probleem op te lossen. Schakel het uit, wacht ongeveer 5 seconden en zet het weer aan.

Stap 3

Als dit niet helpt, neem dan contact op met uw ISP voor hulp. Als de Proxy Server-optie op uw lijn actief is, moet u deze ook toepassen voordat u de console verbergt. Open uw browser, druk op de F12-knop. Er verschijnt een contextmenu voor je. Selecteer daarin de functie "Proxy inschakelen".

Stap 4

Doe het volgende als alle bovenstaande methoden niet voor u hebben gewerkt. Om de console te verwijderen, start u uw browser (in dit geval Opera). Selecteer op de werkbalk het menu-item "Extra". Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item Algemene instellingen. Er verschijnt een venster.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Geavanceerd". Selecteer daarin het item "Inhoud". Klik vervolgens op de knop "JavaScript configureren". Het instellingenvenster verschijnt. Haal het vinkje weg naast 'Open console bij fout'.

Aanbevolen: