Een Kanaal Registreren

Inhoudsopgave:

Een Kanaal Registreren
Een Kanaal Registreren

Video: Een Kanaal Registreren

Video: Een Kanaal Registreren
Video: Hoe maak je een Youtube kanaal | Nederlandstalige Tutorial | de Videomakers 2017 2024, Mei
Anonim

Een IRC-kanaal is een eigen chat die is gemaakt voor communicatie op een lokaal netwerk en internet. IRC is een redelijk populaire applicatie onder gebruikers, omdat het licht van gewicht is en zeer gemakkelijk te gebruiken.

Een kanaal registreren
Een kanaal registreren

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - IRC-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar https://ircinfo.ru/soft/ om de IRC-client naar uw computer te downloaden. Start de app, registreer je eigen bijnaam om een IRC-kanaal te maken. Dit is vereist voor kanaalregistratie. Om dit te doen, bedenk je je gebruikersnaam en wachtwoord, die alleen uit Latijnse letters en Arabische cijfers bestaan. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus wees voorzichtig bij het gebruik van hoofdletters en kleine letters. De minimale lengte is zes tekens.

Stap 2

Voer de volgende regel in op het kanaal of privé: / msg "Nick" REGISTREER "Voer het geselecteerde_wachtwoord in" "Voer uw e-mailadres in". U heeft nu uw bijnaam geregistreerd. Elke keer dat u het programma invoert onder uw geregistreerde bijnaam, moet u het wachtwoord binnen één minuut invoeren.

Stap 3

Voer hiervoor de regel / ns identificatie "Voer uw wachtwoord in". Of registreer de automatische wachtwoordinvoer in uw client. Ga naar het menu "Bestand", selecteer "Server selecteren". Selecteer in de lijst aan de linkerkant de optie "Instellingen", klik op de knop "Automatisch uitvoeren", selecteer vervolgens Alle netwerken in de lijst en voer de regel in voor het invoeren van het wachtwoord.

Stap 4

Bedenk een naam voor je kanaal, het kan zowel uit Latijnse als Russische letters, cijfers en speciale tekens bestaan, het moet beginnen met het #-symbool. Bedenk een wachtwoord voor je IRC-kanaal, de vereisten daarvoor zijn hetzelfde als voor een bijnaam. Bedenk ook een beschrijving van het kanaal, zodat het het onderwerp ervan weergeeft.

Stap 5

Ga vervolgens naar het kanaal, voer de volgende regel in / cs register # "Voer de naam van het kanaal in" "Voer het wachtwoord in" "Voer de beschrijving van het kanaal in." Ga naar dit kanaal om de status van de oprichter te krijgen. Gebruik de volgende opdracht om een toegangsniveau toe te wijzen: / cs access # "Voer kanaalnaam in" voeg "Voer gebruikersnaam in" "Voer toegangsniveau in" (0 tot 999, waarbij 0 geen privilege is en 100 tot 999 superoperator).

Aanbevolen: