Hoe Het Programma Te Beschermen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Beschermen?
Hoe Het Programma Te Beschermen?

Video: Hoe Het Programma Te Beschermen?

Video: Hoe Het Programma Te Beschermen?
Video: Hoe kunt u uw Windows computer sneller maken en uw online privacy beschermen? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig, met de groei van de computersoftware-industrie, ontstaat vaak het probleem van het beschermen van bestaande applicaties en het systeem als geheel. Het kan op twee manieren worden opgelost: een beveiligingswachtwoord instellen en een antivirusprogramma installeren. Het is de moeite waard om dit in meer detail te begrijpen.

Hoe het programma te beschermen?
Hoe het programma te beschermen?

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Internet toegang;
  • - gelicentieerd antivirusprogramma.

instructies:

Stap 1

Stel een wachtwoord in om toegang te krijgen tot de belangrijkste programma's in het besturingssysteem. Ga hiervoor naar de map met het programma dat u met een wachtwoord wilt beveiligen. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen. Ga naar het tabblad "Exchange". Vink het vakje aan met de tekst 'Naar deze map'.

Stap 2

Klik op de knop Toepassen en vervolgens op OK. Dit is om de map te beveiligen met een wachtwoord. Het gebruikt dezelfde tekenset die u invoert om u aan te melden bij uw persoonlijke Windows-profiel.

Stap 3

Voer stapsgewijze installatie van de antivirus uit. Neem eerst contact op met uw serviceprovider. Registreer je op de website van deze of gene aanbieder en je krijgt zeker een gratis proefperiode voor het gebruik van de applicatie. Het kan enkele maanden zijn of een heel jaar. Sommige bedrijven bieden elke keer dat u uw contract met hen verlengt gratis virusbescherming.

Stap 4

Kies het beveiligingssysteem dat bij u past. Het moet compatibel zijn met het besturingssysteem van de computer. Dit is nodig voor de evenwichtige werking van het gehele mechanisme. Bezoek de bron https://www.download.com/ voor extra gratis antivirussoftware. Typ in het zoekveld van uw browser "gratis antivirusprogramma". U krijgt de momenteel beschikbare lijst met toepassingen te zien

Stap 5

Besteed aandacht aan de beschrijving van elk programma. Het is erg belangrijk om geen spyware met een Trojaans paard of ander virus te downloaden. Houd ook rekening met de gebruikersbeoordeling voor elk antivirusprogramma. Lees hun beoordelingen aandachtig. Besteed bijzondere aandacht aan eventuele waarschuwingen.

Stap 6

Klik op de knop Downloaden onder aan het menu Programmabeschrijving om het meteen te downloaden. Installeer het op uw computer en voer de eerste testscan van het systeem uit op malware.

Aanbevolen: