Hoe Het Hosts-bestand Te Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Hosts-bestand Te Beschermen
Hoe Het Hosts-bestand Te Beschermen

Video: Hoe Het Hosts-bestand Te Beschermen

Video: Hoe Het Hosts-bestand Te Beschermen
Video: Edit Hosts File in Windows 7 2024, Mei
Anonim

Helaas hebben Windows-besturingssystemen veel kwetsbaarheden. In de meeste gevallen kunt u echter voorkomen dat kwaadwillende gebruikers ze gebruiken.

Hoe het hosts-bestand te beschermen
Hoe het hosts-bestand te beschermen

Het is nodig

beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Het hosts-bestand wordt gebruikt om de gebruiker om te leiden naar de juiste webadressen. Om een poging om dit bestand te wijzigen te voorkomen, moet u de parameters ervan onafhankelijk configureren. Anders loopt u het risico slachtoffer te worden van oplichters. Start het systeem op en ga naar de systeempartitie van de harde schijf.

Stap 2

Open de Windows-map en selecteer de System32-map. Open nu de map drivers en ga naar de submap etc.. Schakel de weergave van verborgen en systeembestanden in de bestandsbeheerder die u gebruikt in.

Stap 3

Open voor Windows Seven het Configuratiescherm en selecteer het submenu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Open nu het item Verborgen mappen en bestanden weergeven in het menu Mapopties.

Stap 4

Scroll naar beneden in het menu dat wordt geopend en plaats een vinkje naast het item 'Verborgen bestanden en mappen weergeven'. Vernieuw het verkennervenster in de map etc en klik met de rechtermuisknop op het hosts-bestand. Merk op dat u het bestand moet bewerken zonder de extensie, niet hosts.ics.

Stap 5

Open het opgegeven bestand met een beschikbare teksteditor. Verwijder alle inhoud van dit bestand. Aanvankelijk bevat het alleen een beschrijving van de functies die met zijn hulp kunnen worden geïmplementeerd.

Stap 6

Sla het lege bestand op. Open de eigenschappen ervan, activeer de items "Verborgen" en "Alleen lezen" op het tabblad "Algemeen". Klik op de knop Toepassen.

Stap 7

Dankzij de mogelijkheden van Windows Seven kunt u bestanden alleen delen met specifieke gebruikers. Gebruik deze functie om uw pc te beveiligen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Toegang".

Stap 8

Selecteer Specifieke gebruikers in het vervolgkeuzemenu. Verwijder alle bestaande accounts. Klik nu op de knop "Toevoegen" en voer de naam in van het account dat u het minst vaak gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Sla de parameters op en start uw pc opnieuw op.

Aanbevolen: