Hoe Een Buitenpost In Te Stellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Buitenpost In Te Stellen?
Hoe Een Buitenpost In Te Stellen?

Video: Hoe Een Buitenpost In Te Stellen?

Video: Hoe Een Buitenpost In Te Stellen?
Video: Demonstratie installatie BTicino deurcommunicatie met Sfera buitenpost 2024, Mei
Anonim

Outpost is een van de meest populaire en krachtige firewalls van vandaag, waarmee u uw systeem kunt beschermen tegen hackeraanvallen en spyware-infiltratie. Om uw computer zo goed mogelijk te beschermen, moet u enkele aanpassingen maken om aan uw beveiligingsvereisten te voldoen.

Hoe een buitenpost in te stellen?
Hoe een buitenpost in te stellen?

instructies:

Stap 1

Agnitum Outpost Firewall wordt geconfigureerd via het bijbehorende menu-item van het programma. Applicatiebeveiliging wordt altijd op de achtergrond uitgevoerd en geactiveerd, wat andere werkzaamheden op de computer niet verstoort. Het programma werkt automatisch en voert zijn functies uit door inkomend verkeer en gedownloade bestanden te analyseren. Wanneer zich een bedreiging voordoet, stelt de toepassing de gebruiker automatisch op de hoogte van het probleem.

Stap 2

Start het programmavenster en u ziet de instellingen, systeemstatus en monitoring. Onder de aangeboden opties ziet u het venster voor het selecteren van de beveiligingsmodus. In het gedeelte "Blokkeren" kunt u de internetverbindingen van de computer blokkeren. De optie "Blokkeren" is verantwoordelijk voor het blokkeren van de toegang tot alle externe verbindingen, behalve de verbindingen die zijn gespecificeerd in het veld "Uitzonderingen".

Stap 3

Door de optie "Training" te kiezen, stelt u handmatig de firewallbeperkingen in bij het starten van een bepaald programma. In het gedeelte "Toestaan" activeert u alle beschikbare verbindingen in het systeem, behalve de verbindingen die handmatig worden geweigerd. Via het gedeelte "Uitschakelen" zijn absoluut alle externe verbindingen toegestaan. Het wijzigen van de bedieningsmodus gebeurt in het gedeelte Beleid, ook beschikbaar door met de rechtermuisknop te klikken in het systeemvak rechtsonder in het Windows Start-menu.

Stap 4

Onder de programma-instellingen is er ook de optie "Automatische update", die verantwoordelijk is voor het downloaden van nieuwe bestanden en databases voor de firewall. Door deze functie te activeren, kunt u de release van nieuwe versies van de applicatie volgen. Het is wenselijk dat de update automatisch wordt uitgevoerd, aangezien nieuwere versies nieuwe beschermingsopties kunnen toevoegen om de algehele prestaties van Outpost te verbeteren.

Stap 5

Er zijn ook extra instellingen in het programma. Met de optie "Bescherm uw systeem" kunt u de zoekstatus voor kwaadaardige hackerprogramma's activeren of deactiveren. Als u inkomende e-mailbijlagen wilt beheren, activeert u het item "E-mailbijlagen filteren" en stelt u de gescande bestandsindelingen in door het gedeelte "Opties" te selecteren. Activeer de sectie "Advertenties" als u advertenties op een bepaalde site wilt blokkeren. U kunt ook een wachtwoord instellen voor het gebruik van het programma in het menu "Opties" - "Algemeen" van het hoofdvenster van de firewall.

Aanbevolen: