Een Gastverbinding Maken

Inhoudsopgave:

Een Gastverbinding Maken
Een Gastverbinding Maken

Video: Een Gastverbinding Maken

Video: Een Gastverbinding Maken
Video: Leeuwenborgh Opleidingen - Verbinding maken met het Leeuwenborgh Netwerk 2024, Mei
Anonim

Het maken van een gastverbinding wordt voornamelijk gebruikt om de werking van de modem te testen of om contact op te nemen met de technische ondersteuningsdienst van de provider. Over het algemeen verschilt het proces van het maken van zo'n verbinding niet veel van het toevoegen van een gewone.

Een gastverbinding maken
Een gastverbinding maken

Noodzakelijk

  • - vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker;
  • - modem;
  • - beschikbaarheid van een internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Open het configuratiescherm en selecteer de sectie "Netwerkverbindingen". Als u met een gewone inbelmodem verbinding wilt maken met het netwerk, zorg er dan voor dat deze met een draad is aangesloten op het telefoonstopcontact. Selecteer de optie om een nieuwe verbinding toe te voegen.

Stap 2

Selecteer in de wizard die wordt geopend het allereerste item. Klik volgende . Selecteer vervolgens het tweede item van de handmatige verbindingsinstellingen. Selecteer een gewone modem in de apparatuur en ga verder met het maken van een verbinding.

Stap 3

Voer de naam van de serviceprovider of een andere naam in voor de verbindingssnelkoppeling. Voer in de volgende configuratiestap het nummer in dat uw modem zal bellen om toegang te krijgen tot de gastverbinding. U kunt het vinden op de officiële website van de provider, maar ook door contact op te nemen met een speciale klantenservice. Let ook op welke gebruikersnaam en wachtwoord moet worden opgegeven om toegang te krijgen tot services via een gastverbinding, meestal worden test, gast, enz. Gebruikt.

Stap 4

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de overeenkomstige regels van de installatiewizard in. Deze punten zijn vaak hetzelfde voor een gastverbinding. Voeg indien nodig een snelkoppeling toe aan het bureaublad en voltooi het proces van het maken van de gastverbinding.

Stap 5

Als u gasttoegang moet gebruiken met een speciale lijn, selecteert u uw modem en verbindingstype in de installatiewizard. Deze items moeten worden gespecificeerd in de serviceproviderovereenkomst. Maak een gastverbinding, typ de testlogin en het wachtwoord in de juiste regels.

Stap 6

Sommige providers bieden gasttoegang zonder deze in te voeren, laat in dit geval de velden gewoon leeg. U kunt de login en het wachtwoord vinden op de officiële website of door contact op te nemen met de technische ondersteuningsdienst.

Aanbevolen: