Wat Is Er Nodig Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Wat Is Er Nodig Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Wat Is Er Nodig Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Wat Is Er Nodig Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Wat Is Er Nodig Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Vaak verwijderen gebruikers per ongeluk informatie die voor hen belangrijk is. Meestal kunnen veel bestanden worden hersteld zonder de inhoud ervan te beschadigen. Hiervoor moet je natuurlijk een bepaald algoritme volgen.

Wat is er nodig om verwijderde bestanden te herstellen
Wat is er nodig om verwijderde bestanden te herstellen

Schakel uw computer onmiddellijk uit nadat u belangrijke informatie hebt verwijderd. Het is erg belangrijk om de harde schijf niet te gebruiken, tenzij absoluut noodzakelijk, totdat de bestanden volledig zijn hersteld. In het geval dat de harde schijf is opgedeeld in lokale volumes en de verwijderde bestanden zich op de D-schijf bevonden, zet u de computer opnieuw aan.

Als de harde schijf slechts één partitie bevat waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd, is het beter om een andere computer te gebruiken om de bestanden te herstellen. Het feit is dat de informatie pas volledig van de schijf wordt verwijderd nadat de vrijgekomen sectoren zijn overschreven.

Na het starten van het besturingssysteem loopt u een groot risico om verwijderde bestanden onherroepelijk te verliezen. Sluit de harde schijf als secundair opslagapparaat aan op een andere computer. Open na het inschakelen van de pc het BIOS-menu. Controleer de prioriteit van de drive puff. Uw harde schijf mag niet in de eerste positie staan.

Probeer na het voltooien van deze procedures niet de harde schijfpartitie te gebruiken waarvan u informatie gaat herstellen. Selecteer een programma dat is ontworpen om naar verwijderde bestanden te zoeken.

Het is beter om meteen aan de slag te gaan met de krachtigste apps zoals Easy Recovery Pro. Gebruik Magic Uneraser om bestanden van een specifiek type, zoals afbeeldingen, te herstellen.

Installeer de geselecteerde applicatie. Gebruik hiervoor de systeempartitie van de harde schijf of een externe schijf, zoals een flashkaart.

Start de applicatie en configureer de scaninstellingen. Gebruik de modus "Deep Scan" voor volledig herstel van informatie. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze optie voor verwerkende sectoren veel langer zal duren.

Bereid een schijf voor om bestanden naar te herstellen. Hiervoor zijn een andere harde schijf, USB-stick, externe harde schijf en zelfs een interne mp3-spelerkaart geschikt. Sla de gevonden bestanden op het opgegeven station op.

Aanbevolen: