Hoe Het Programma Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Registreren
Hoe Het Programma Te Registreren

Video: Hoe Het Programma Te Registreren

Video: Hoe Het Programma Te Registreren
Video: Canvas Workspace Tutorial - Programma installeren en machine registreren 2024, Mei
Anonim

Het is waarschijnlijk dat als je een geweldig programma schrijft dat nuttig kan zijn voor velen, je er geld mee wilt verdienen. Hiervoor moet u het programma registreren. Maar je moet ervoor zorgen dat één programma slechts voor één gebruiker werkt, en dat hij het of de code niet helemaal gratis of voor zijn eigen voordeel kan verspreiden, hoewel het werk door jou is geïnvesteerd.

Hoe het programma te registreren
Hoe het programma te registreren

instructies:

Stap 1

Om dit te voorkomen, dat wil zeggen om uw softwareontwikkeling te beschermen tegen verschillende kwaadwillenden, moet u een algoritme maken waarmee het programma in zijn volledige modus ontoegankelijk is voor de gebruiker totdat hij de registratiecode invoert waarvoor hij u zal betalen.

Stap 2

Maak een nieuw formulier in de visuele programmeeromgeving, waarin twee invoervelden en één knop zijn geplaatst. Het eerste invoerveld bevat het serienummer van de kopie van het programma en het tweede veld bevat de registratiecode (of sleutel). De knop dient om de gegevensinvoer te bevestigen. Plaats voor het gemak twee invoervelden onder elkaar, lijn ze uit aan de linkerkant van het formulier en het midden ervan, en centreer de knop rechts.

Stap 3

Pas voor de knop het kenmerk Caption = “Register” toe, voor het eerste invoerveld - Caption = "Uw serienummer" en voor het tweede veld - Caption = "Voer de registratiecode in".

Stap 4

Zorg ervoor dat elke computer zijn eigen unieke serienummer en registratiesleutel heeft, die strikt volgens een duidelijk gedefinieerde formule wordt gegenereerd. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat wanneer u het programma voor het eerst start, het serienummer willekeurig wordt gegenereerd (RND) en naar een verborgen bestand wordt geschreven, of beter nog naar het register.

Stap 5

Zorg er nu voor dat de sleutel tot het serienummer door het programma wordt berekend volgens een strikte formule (bijvoorbeeld sleutel = serienummer * 5/333 + 4). Het is de ontvangen waarde die de gebruiker van het programma moet invoeren om het te ontgrendelen.

Aanbevolen: