Hoe Opera Mini Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Opera Mini Te Installeren
Hoe Opera Mini Te Installeren

Video: Hoe Opera Mini Te Installeren

Video: Hoe Opera Mini Te Installeren
Video: How to Download And Install Opera Browser in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Opera is een van de snelste en krachtigste browsers voor pc's en laptops. Er is ook Opera Mini, een gratis programma voor mobiele apparaten waarmee u niet alleen het gebruikelijke internet kunt gebruiken, maar ook kunt besparen op gedownloade gegevens dankzij de unieke compressietechnologie die door de Opera-browser wordt gebruikt.

Hoe Opera Mini te installeren
Hoe Opera Mini te installeren

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon met een actieve simkaart;
  • - Internetverbinding;
  • - pc of laptop;
  • - USB-kabel;
  • - benodigde software.

instructies:

Stap 1

Om Opera op uw mobiele telefoon te installeren, moet u dit programma downloaden. Gebruik hiervoor het officiële websiteadres m.opera.com door het in uw huidige browser te typen. Selecteer het gewenste programma. Selecteer de map waarin u het gedownloade programma wilt plaatsen. Klik op "Opslaan". Binnen enkele seconden staat de meest recente versie van Opera in de opgegeven map. Nadat het downloadproces is voltooid, klikt u op "Openen".

Stap 2

Lees de licentieovereenkomst in het venster dat verschijnt. Vink "Ik accepteer / Ja" aan. Vervolgens vindt het installatieproces van het Opera Mini-programma plaats. Het duurt een paar seconden. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt de Opera Mini-browsersnelkoppeling in de map "Browser" van de mobiele telefoon.

Stap 3

Klik op deze snelkoppeling om de Opera-browser te starten. Selecteer het verbindingstype gprs of wifi. Opera Mini-browser is actief.

Stap 4

U kunt Opera Mini ook op een mobiele telefoon installeren via een pc of laptop. Sluit hiervoor uw mobiele telefoon met een USB-kabel aan op uw computer. Open opera.com met uw pc-browser. Ga naar de softwarepagina voor mobiele telefoons. Selecteer Opstartwizard. Selecteer in de lijst met fabrikanten en modellen de naam van uw mobiele telefoon en het model. Een aanbod om software te kiezen verschijnt op de websitepagina. Selecteer de juiste versie van Opera Mini. Klik en selecteer een taal. Download dit bestand.

Stap 5

Synchroniseer het werk van uw computer en uw mobiele telefoon met behulp van een speciaal programma dat bij uw telefoon wordt geleverd. Zoek de snelkoppeling "Toepassingen" ("Toepassingen installeren"). Klik erop en specificeer in het geopende venster het pad naar het gedownloade Opera Mini-bestand. Download het programma naar uw mobiele telefoon. Nadat het downloaden is voltooid, klikt u op "Doorgaan". Selecteer een locatie om te installeren en klik nogmaals op "Doorgaan". Opera Mini wordt met succes op uw mobiele telefoon geïnstalleerd.

Aanbevolen: