Hoe Maak Je Een Sectie Verborgen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sectie Verborgen
Hoe Maak Je Een Sectie Verborgen

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Verborgen

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Verborgen
Video: Micro straalmotor 2024, April
Anonim

De meeste van alle bestaande laptops bevatten een verborgen partitie als onderdeel van de harde schijf. Het is ontworpen om het besturingssysteem te herstellen. De grootte van dit gedeelte is afhankelijk van het merk van de laptopfabrikant. In de regel is deze waarde ongeveer 10 Gb. U kunt dit gedeelte niet zien in bestandsbeheer of verkenner, het is alleen te zien in speciale programma's die zijn gemaakt om met het bestandssysteem van uw schijf te werken. Met alle gemakken van dien zorgt het werken met een verborgen sectie voor veel ongemak, daarom is het beter om je eigen verborgen sectie te maken. Lees hoe u dit doet.

Hoe maak je een sectie verborgen
Hoe maak je een sectie verborgen

Noodzakelijk

Acronis True Image Home-software

instructies:

Stap 1

Wanneer u Acronis True Image Home installeert, selecteert u "Volledige installatie".

Stap 2

U kunt het beste beginnen met het maken van een verborgen partitie met een nieuwe installatie van het besturingssysteem. Start Acronis True Image 2009. Wanneer u dit programma voor de eerste keer start, ziet u een venster waarin u op Annuleren moet klikken.

Stap 3

Klik op het menu Extra en selecteer Acronis Secure Zone.

Stap 4

Vink in het geopende venster het vakje aan naast uw schijf, waarvan u de ruimte geeft om een verborgen partitie te maken. De nieuwe verborgen partitie wordt Acronis Secure Zone genoemd. Het is het beste om de vrije schijfruimte D te gebruiken. Nadat u de schijfpartitie hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Volgende".

Stap 5

Gebruik de schuifregelaar om de hoeveelheid schijfruimte op te geven die u kunt toewijzen voor de behoeften van de verborgen partitie. Vink het vakje "Activeren" aan. Klik na het voltooien van deze acties op de knop "Samenvattingsgegevens". Het item "Activeren" geeft de activering van de functie van het herstellen van het besturingssysteem aan door op de F11-knop te drukken.

Stap 6

Klik op de knop "Doorgaan" om een verborgen partitie te maken. Nadat de bewerking is voltooid, verschijnt er een klein venster met een bericht over het succesvol maken van de verborgen partitie.

Aanbevolen: