Hoe Metro-2 . Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Metro-2 . Te Starten
Hoe Metro-2 . Te Starten

Video: Hoe Metro-2 . Te Starten

Video: Hoe Metro-2 . Te Starten
Video: Train Sim World 2 - Руководство водителя DB BR 406 ICE 3M 2024, April
Anonim

Metro-2 is een van de weinige binnenlandse games die een zekere populariteit en bekendheid hebben onder gamers. Een gewone gebruiker kan problemen hebben met het opstarten van het spel, wat wordt veroorzaakt door het niet erg prettige StarForce-beveiligingssysteem.

Hoe metro-2. te starten
Hoe metro-2. te starten

instructies:

Stap 1

Lokale "bescherming tegen illegaal kopiëren" voelt alleen comfortabel op Windows XP. Als het programma op Vista is geïnstalleerd, zal het de gebruiker informeren over de incompatibiliteit, maar dit kan eenvoudig worden opgelost door bij te werken vanuit de map "StarForceUpdate" in de hoofdmap van de game-cd. Voor Windows 7 is de situatie iets slechter: de stuurprogramma's zijn op geen enkele manier compatibel met dit besturingssysteem, u zult zeker NoDVD moeten installeren.

Stap 2

De gelicentieerde versie bespaart u veel problemen. Wanneer je het spel voor de eerste keer start (uiteraard nadat je het hebt geïnstalleerd), verschijnt er een venster van het beveiligingssysteem voor je, dat zichzelf zal "installeren" en je je computer opnieuw moet opstarten. Nu, om het spel te starten, moet je elke keer de gelicentieerde cd in je computer plaatsen. Opgemerkt moet worden dat om problemen te voorkomen, u tijdens de installatie een enkele schijf moet gebruiken, omdat het beveiligingssysteem begint te "verwarren" in welke schijf u de schijf moet plaatsen voor verificatie.

Stap 3

Gebruik crack of NoDVD om het beveiligingssysteem uit te schakelen. Dit is een klein programma dat gemakkelijk te vinden is op internet. Het is een archief met bestanden die de gebruiker moet downloaden en uitpakken in de gamemap. De gedownloade bestanden zijn kopieën van de originele, maar met een "bijgesneden" beveiligingssysteem, dat de gebruiker niet langer hindert. Vergeet niet dat het gebruik van dit soort "drugs" illegaal is als u ze niet voor uw eigen doeleinden op de gelicentieerde versie van het spel installeert (bijvoorbeeld om de schijf te beschermen tegen wissen)

Stap 4

De situatie is nog eenvoudiger met de illegale versie van de game die van internet is gedownload. Het proces bestaat uit het plaatsen van ten minste een virtuele kopie van de spelschijf in de virtuele schijf. Om dit te doen, hebt u de nieuwste versie van het Daemon Tools-programma nodig als emulator en een "game-disc"-bestand in.mdf- of.iso-indeling. Het voordeel van deze installatiemethode is dat de gebruiker geen extra manipulaties hoeft uit te voeren met het geïnstalleerde spel - hoogstwaarschijnlijk zal het onmiddellijk worden geïnstalleerd zonder enige vorm van bescherming en zal het met plezier op elk besturingssysteem kunnen worden uitgevoerd.

Aanbevolen: