Een Videospeler Installeren Om Video's Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Videospeler Installeren Om Video's Te Bekijken
Een Videospeler Installeren Om Video's Te Bekijken

Video: Een Videospeler Installeren Om Video's Te Bekijken

Video: Een Videospeler Installeren Om Video's Te Bekijken
Video: Deze video laat zie hoe simpel het aansluiten van deze camera is met de TINYCAM App. 2024, April
Anonim

Op een moderne computer kunt u elk videoformaat tot HDTV bekijken. Maar voor comfortabel kijken moet er een videospeler op zijn geïnstalleerd. Natuurlijk hebben Windows-besturingssystemen een ingebouwde Windows Media Player die veel basisfuncties heeft. Maar voor een comfortabelere weergave is het beter om een aparte multifunctionele speler te installeren, waarmee u veel parameters naar uw wensen kunt configureren.

Een videospeler installeren om video's te bekijken
Een videospeler installeren om video's te bekijken

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - videospeler KMPlayer of GOM Player.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel verschillende spelers op internet die je kunt downloaden. Voordat u gaat downloaden, moet u bepalen wat u er precies van nodig heeft, naast de basisfunctie voor het bekijken van video's. Als u een dvd fijnafstelling, beeldschaalfunctie en andere opties nodig heeft, moet u een multifunctionele speler downloaden. Als je niet in de instellingen wilt "graven" en alleen de video hoeft te bekijken en soms de helderheid, het contrast en het kleurengamma aan te passen, dan is het beter om de speler eenvoudiger te downloaden.

Stap 2

Een zeer goede multifunctionele speler is KMPlayer. Het speelt alle formaten af en stelt u in staat uw weergave van dvd-films te verfijnen. De speler heeft ook veel functies waarmee u het afspelen van video's zo comfortabel mogelijk voor de gebruiker kunt aanpassen. Zoek de speler op internet en download.

Stap 3

Pak het bestand indien nodig uit. De speler is vrij eenvoudig te installeren. Je hebt maar één uitvoerbaar bestand. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Selecteer in het eerste venster de installatietaal. Er zijn er maar twee: Engels en Koreaans. Let op - dit is slechts de installatietaal. Het zal mogelijk zijn om de taal van het spelersmenu iets later te selecteren. Ga dan verder.

Stap 4

Accepteer de licentieovereenkomst. Het volgende venster toont een lijst met componenten die u kunt installeren. Je hoeft daar niets te veranderen, ga gewoon verder. Klik vervolgens op de knop Installeren. De installatie van de speler zal beginnen. Wacht tot het is voltooid en sluit vervolgens het installatievenster.

Stap 5

Start KMPlayer (de snelkoppeling zou op uw bureaublad moeten staan). Na de eerste keer opstarten verschijnt er een venster waarin u de taal van het spelersmenu kunt selecteren. Er is ook Russisch onder de beschikbare talen. Ga verder na het kiezen van de taal. U ziet het spelermenu. Het is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Stap 6

De tweede speler, die alleen de meest essentiële basisfuncties heeft, wordt de GOM Player genoemd. Het installatieproces is bijna hetzelfde als het installeren van KMPlayer.

Aanbevolen: