Mappen Toewijzen

Inhoudsopgave:

Mappen Toewijzen
Mappen Toewijzen

Video: Mappen Toewijzen

Video: Mappen Toewijzen
Video: Mappen en bestanden verplaatsen in Microsoft Teams (en SharePoint) 2024, April
Anonim

Soms moet u mappen en bestanden tussen uw laptop en desktopcomputer vergelijken om te synchroniseren. Soms is maptoewijzing vereist om bestanden op uw werk- en thuiscomputer te vergelijken.

Mappen toewijzen
Mappen toewijzen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - FileSync-programma;
  • - Beyond Compare 3 programma.

instructies:

Stap 1

U hebt FileSync nodig om mappen toe te wijzen. Het programma is gratis en gemakkelijk te vinden op internet. Installeer het op uw computer en voer het uit. Selecteer in het hoofdmenu Bestand en klik vervolgens op Nieuwe taak. Geef in het volgende venster het project een naam.

Stap 2

Er verschijnt een menu waarin u mappen kunt mappen. Om dit te doen, klikt u op de bladerknop en selecteert u de mappen die moeten worden gekoppeld. Klik op de knop Analyseren. Daarna zul je even moeten wachten. Na het voltooien van de bewerking kunt u alle informatie bekijken in het FileSync-venster. Alleen de meest elementaire functies worden in dit programma geïmplementeerd.

Stap 3

Een ander goed programma om mappen te vergelijken heet Beyond Compare 3. Vind het online, bij voorkeur een van de nieuwste versies. Download het programma en installeer het op de harde schijf van uw computer. Na de installatie kan een herstart nodig zijn. Als een dergelijk verzoek verschijnt, moet u de optie "Computer nu opnieuw opstarten" selecteren. Nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart, start u Beyond Compare 3.

Stap 4

Selecteer in het bovenste gedeelte van het hoofdmenu van het programma de functie "Mappen vergelijken". Gebruik vervolgens de bladerfunctie om de mappen te selecteren die u wilt toewijzen. Daarna begint het proces om ze te matchen. Wacht tot het is voltooid. Informatie over de mappen is beschikbaar in het programmavenster.

Stap 5

Een bijkomend voordeel van dit programma is de mogelijkheid om bestanden te synchroniseren. Om het te starten, moet u "Actie" op de opdrachtbalk selecteren. Dan verschijnt de optie "Synchronisatie" in het menu. U kunt er ook voor kiezen om mappen direct na het starten van het programma te synchroniseren in de lijst met basisacties. Beyond Compare 3 heeft naast deze functie nog veel meer functies. U kunt naar behoefte muziek, afbeeldingen en vele andere bestandsindelingen matchen.

Aanbevolen: