Hoe Pinguïns Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Pinguïns Te Spelen
Hoe Pinguïns Te Spelen

Video: Hoe Pinguïns Te Spelen

Video: Hoe Pinguïns Te Spelen
Video: DE PINGUÏNS VAN MADAGASCAR | 'Pinguïns Antarctica Documentaire' | Nederlands gesproken 2024, Mei
Anonim

Pinguïns zijn erg populair geworden onder online gamers. Het spelen ervan is echter al moeilijk genoeg voor degenen die nieuw zijn in het Engels. Dit is waar gameforums te hulp schieten.

Hoe pinguïns te spelen
Hoe pinguïns te spelen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open de server met het online spel "Penguins" in je browser. Registreer u in het systeem met vermelding van uw login, postadres, wachtwoord, naam en leeftijd. Lees de servicevoorwaarden van de website; als u hiermee akkoord gaat, vinkt u het betreffende vakje hieronder aan en gaat u verder met de accountregistratieprocedure.

Stap 2

Als je een geheim agent wilt worden in het spel "Penguins", beantwoord dan de speciale vragen van het systeem. Houd er rekening mee dat u hiervoor minimaal een maand in het systeem moet staan. Correcte antwoorden op vragen: eerlijk, gemeen of onbeleefd zijn, ze melden, hun adres zeggen, ik wil Club Penguin veilig houden, ik wil andere pinguïns helpen.

Stap 3

Selecteer in de rechterbovenhoek het overeenkomstige item Word een geheim agent, selecteer de passage van de missie en vervang gewoon de nodige antwoorden. Druk op Gereed aan het einde van het invoeren van antwoorden, daarna, de volgende keer dat je het spel start, ben je een geheim agent en heb je een telefoon.

Stap 4

Om een toeristische gids in het spel "Penguins" te worden, moet je ervoor zorgen dat je meer dan 45 dagen in het systeem bent geregistreerd. Ga naar de voet van de berg en betreed de speciale Tours-stand. Beantwoord specifieke vragen die mogelijk niet in orde zijn.

Stap 5

Probeer de antwoorden associatief te vinden, als je de Engelse taal niet kent: 4, Skips with springtouw, Mullet, Thursday, Jetpack adventure, Black, 60, A Flowerpot, The Boiler Room, The Migrator, Beach, Ski Lodge, loop er bovenop, dierenwinkel. Als je alles correct hebt gedaan, zou er een melding moeten verschijnen dat je de "Tour Agent Cap" hebt ontvangen.

Stap 6

Als je problemen hebt met betrekking tot de passage van het spel, ga dan naar de discussie op een van de forums en stel je vraag. Er zijn ook discussies beschikbaar op de officiële server van het spel.

Aanbevolen: