Hoe Een Icq-chat Op Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Icq-chat Op Te Zetten
Hoe Een Icq-chat Op Te Zetten

Video: Hoe Een Icq-chat Op Te Zetten

Video: Hoe Een Icq-chat Op Te Zetten
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, Mei
Anonim

De ICQ-service dient voor instant messaging en is tegenwoordig een van de meest populaire ter wereld. Om het op uw computer te configureren, moet u verschillende eenvoudige handelingen uitvoeren.

Hoe een icq-chat op te zetten
Hoe een icq-chat op te zetten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - boodschapper-ICQ;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Installeer ICQ messenger op uw computer. Op dit moment zijn er zowel de originele ICQ, gratis geleverd in Rusland door Rambler, als alternatieve messengers gemaakt door andere bedrijven. De keuze voor een van hen is een kwestie van smaak voor iedereen.

Stap 2

Start de boodschapper.

Stap 3

Als uw internetverbinding via een proxyserver loopt, specificeer dan de proxyserverparameters in de icq messenger-verbindingsinstellingen - de verbindingspoort en het type (HTTP, HTTPS, SOCKS5, SOCKS4).

Stap 4

Registreer u voor een AOL Unified System-account dat dit type instant messaging-service biedt. Vul hiervoor het registratieformulier in op de AOL-website www.icq.com of gebruik het formulier dat is ingebouwd in de messenger van uw keuze

Stap 5

Voer uw inloggegevens in om verbinding te maken met de ICQ-messenger. Referenties zijn een set van 3-9-cijferige numerieke identificatie en wachtwoord. Een identificatie die aan u wordt gegeven wanneer u zich registreert bij de AOL-service.

Stap 6

Zoek in de instellingen van uw messenger het gedeelte over uw persoonlijke gegevens, vul deze in. Deze stap is optioneel, het helpt alleen om u te identificeren wanneer andere ICQ-leden naar u op zoek zijn.

Aanbevolen: