Een Hd-platform Opzetten

Inhoudsopgave:

Een Hd-platform Opzetten
Een Hd-platform Opzetten

Video: Een Hd-platform Opzetten

Video: Een Hd-platform Opzetten
Video: chocolate HD 1080p Video Sharing 2024, April
Anonim

Het HD-platform is een Russisch project voor het uitzenden van een pakket van verschillende kanalen in televisieformaat van hoge kwaliteit. Het project is gebaseerd op het idee om high definition televisie (HDTV) te ontwikkelen.

Een hd-platform opzetten
Een hd-platform opzetten

Noodzakelijk

  • - televisie;
  • - satellietantenne;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw satellietapparatuur voldoet aan de volgende vereisten voor HD Platform-ontvangst: de antenne moet op een afstand van 90 centimeter of meer worden geïnstalleerd. Aanbevolen ontvangermodellen voor het ontvangen van dit pakket: Humax HDCI-2000 en General Satellite HD-9300. U hebt ook een universele lineaire polarisatieconverter, een ontvanger en een smartcard nodig om verbinding te maken met het HD-platform.

Stap 2

Druk op de knop "Menu" op de afstandsbediening van de ontvanger, gebruik de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" om de optie "Installatie" te selecteren. Druk vervolgens op "Rechts", ga naar het item "Zender zoeken" en selecteer vervolgens de optie "Transponder". Gebruik de knoppen Omhoog en Omlaag om de handmatige afstemmingsmodus te selecteren en voeg drie transponders toe volgens de volgende stappen.

Stap 3

Stel de ontvanger in op het pakket "HD Platform". Voeg hiervoor transponderinstellingen 84 en 80 toe aan de ontvanger. Om de 84e transponder in te schakelen, stelt u de volgende parameters in: frequentie - 12380 MHz, selecteer verticale polarisatie. De transmissiestandaard is DVB-S2. Stel modulatie in op 8PSK / Pilot ON. Selecteer waarde symboolsnelheid - 26400. FEC-parameter - 2/3.

Stap 4

Zet de uitzending van het HD-Platform op de 80m transponder. Om dit te doen, stelt u de frequentie in - 12303 MHz, selecteert u verticale polarisatie. Stel de waarde in van de parameter "Transmissiestandaard" - DVB-S2. Selecteer in de modulatieoptie 8PSK / Pilot ON. Stel de symboolsnelheid in op 26400. Selecteer vervolgens de waarde van de FEC-parameter - 2/3.

Stap 5

Stel ook transponder nr. 75 in voor het uitzenden van het DV-platform, voeg hiervoor zijn parameters toe in de ontvangerinstellingen. Stel de frequentie in op 12207 MHz, kies horizontale polarisatie. Selecteer de datatransmissiestandaard - DVB-S2. Stel de modulatieparameter in op 8PSK / Pilot ON. Stel vervolgens de symboolsnelheid in op 27500 en de FEC op 2/3. Nadat u alle transponders hebt ingesteld, zoekt u op elk van hen naar kanalen.

Aanbevolen: