Hoe DrWeb Handmatig Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe DrWeb Handmatig Te Updaten
Hoe DrWeb Handmatig Te Updaten

Video: Hoe DrWeb Handmatig Te Updaten

Video: Hoe DrWeb Handmatig Te Updaten
Video: update service windows 10 opnieuw starten 2024, Maart
Anonim

DrWeb-antivirus is behoorlijk populair onder pc-gebruikers. Een kenmerk van deze antivirus is dat de virusdatabase tot meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. De virusdatabase wordt meestal automatisch bijgewerkt. Maar het gebeurt dat de automatische update niet goed werkt. Dan begint het programma te signaleren dat de database al een onaanvaardbaar lange tijd niet is bijgewerkt. In dit geval moet u DrWeb handmatig bijwerken.

Hoe DrWeb handmatig te updaten
Hoe DrWeb handmatig te updaten

Noodzakelijk

een geldige licentie om de antivirus te gebruiken

instructies:

Stap 1

Controleer of uw computer is verbonden met internet. Vaak begint het antivirusprogramma defect te raken na een lange afwezigheid van een internetverbinding of onderbrekingen / onderbrekingen in de verbinding met internet.

Stap 2

Zoek in het snelmenu het DrWeb-pictogram (een spider-logo op een groene achtergrond) en open het venster van het antivirusprogramma door met de linkermuisknop te klikken. De snelkoppeling voor het starten moet zich ook op het bureaublad van uw computer of in de map met de antivirussoftwarecomponenten bevinden.

Stap 3

Zoek in het geopende antivirusprogramma het item "Update". Bovenop het programmavenster waarin u werkt, opent zich een ander venster met verschillende menu-onderverdelingen. Onder hen zullen er verschillende punten zijn over het bijwerken van de antivirusdatabase van het programma.

Stap 4

Selecteer uit de voorgestelde items "Nu bijwerken" en klik erop met de linkermuisknop. Daarna zal het programma beginnen met het bijwerken van de virusdatabase. Wacht op het pop-upbericht dat de antivirusdatabases van de toepassing zijn bijgewerkt. Als het bericht niet verschijnt, maak dan opnieuw verbinding met internet en probeer de databases opnieuw bij te werken.

Stap 5

Als u de gratis versie van de DrWebCureIt!-scanner gebruikt, die helemaal geen automatische update-optie heeft, download dan de nieuwste versie van de scanner van de website van de ontwikkelaar om de virusdatabase bij te werken.

Aanbevolen: