Hoe Bestanden Op Een Flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Op Een Flashstation Te Herstellen
Hoe Bestanden Op Een Flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Een Flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Een Flashstation Te Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het herstellen van informatie die is opgeslagen op een flashstation, als het onmogelijk is om deze te openen, vereist de betrokkenheid van aanvullende software.

Hoe bestanden op een flashstation te herstellen
Hoe bestanden op een flashstation te herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer allereerst het computersysteem opnieuw op te starten, de verwisselbare USB-drive opnieuw aan te sluiten en te controleren. Als het apparaat nog steeds niet kan worden geopend, stemt u ermee in het volume te formatteren door op Ja te klikken in het dialoogvenster met systeemprompts en de optie snel formatteren te selecteren. Klik op de knop "Start" en bevestig de geselecteerde actie door op de knop OK in het volgende dialoogvenster te klikken. Wacht tot de procedure is voltooid en sluit alle geopende vensters.

Stap 2

Download en installeer op uw computer de gespecialiseerde EasyRecovery Professional-toepassing die is ontworpen om verloren of verloren bestanden te herstellen. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en selecteer de opdracht "Gegevens herstellen na formatteren" in het hoofdvenster van het programma. Wacht tot het scanproces van het volume is voltooid en er een waarschuwingsbericht verschijnt over de noodzaak om de herstelde informatie op een apart volume op te slaan. Klik OK.

Stap 3

Specificeer de geformatteerde partitie in het volgende EasyRecovery Professional-dialoogvenster en specificeer het bestandssysteem dat wordt gebruikt in de vervolgkeuzelijst. Sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop Volgende te klikken en wacht tot het zoeken naar de vereiste bestanden is voltooid.

Stap 4

Selecteer de te herstellen bestanden in de lijst van het volgende dialoogvenster van het programma en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken. Gebruik de knop "Bladeren" om de locatie op te geven om de herstelde bestanden op te slaan en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken. Wacht tot het herstelproces is voltooid en klik op de knop "Voltooien" in het laatste venster van de applicatie. Sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop "Ja" in het systeemverzoekvenster te klikken en sluit het programma af. Zorg ervoor dat alle gewenste gegevens correct worden weergegeven.

Aanbevolen: