Hoe Zich Te Ontdoen Van Icq

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Icq
Hoe Zich Te Ontdoen Van Icq

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Icq

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Icq
Video: СТАРАЯ,ДОБРАЯ АСЬКА/ICQ. КУДА ПРОПАЛА? Краткая история. 2024, Mei
Anonim

Veel internetgebruikers zijn er al lang aan gewend om 24 uur per dag online te chatten door berichtenprogramma's op hun mobiele apparaten te installeren. Het installeren van de ICQ-client kost niet veel tijd.

Hoe zich te ontdoen van icq
Hoe zich te ontdoen van icq

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding op een computer of telefoon;
  • - USB-kabel of bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Controleer de configuratie van uw mobiele apparaat. Zoek uit welk besturingssysteem erop is geïnstalleerd als u de eigenaar bent van een smartphone. Als je een gewone telefoon hebt, zorg er dan voor dat deze het installeren van apps ondersteunt. Selecteer op basis van deze parameters het ICQ-programma dat aan uw behoeften voldoet.

Stap 2

Verbind je telefoon met je computer via een USB-kabel of draadloze bluetooth-verbinding. Open een browservenster, voer het ICQ-clientverzoek voor uw apparaat in de zoekmachine in, wat handig voor u zal zijn om in de toekomst te gebruiken.

Stap 3

Download het programma naar uw computer. Zorg ervoor dat u het op virussen controleert. Het is ook raadzaam om software van vertrouwde sites te downloaden, aangezien het aantal gedownloade programma's voor mobiele apparaten met kwaadaardige scripts de laatste tijd is toegenomen.

Stap 4

Kopieer met de rechtermuisknop het ICQ-clientinstallatiebestand naar uw telefoon. Koppel het mobiele apparaat los van de computer, ga naar de map waar het programma-installatieprogramma zich zou moeten bevinden.

Stap 5

Klik op "Opties", selecteer "Installeren". In dit geval geeft het systeem u de parameters van de geïnstalleerde software en een waarschuwing over de gevolgen van het gebruik van toepassingen van derden.

Stap 6

Ga naar het menu met geïnstalleerde programma's, selecteer uw ICQ-client. Open het, selecteer de parameters om verbinding te maken met internet, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, als u die heeft. Zo niet, registreer u dan in het systeem en ontvang de parameters van uw account in het ICQ-systeem per e-mail.

Stap 7

Probeer het installatieprogramma te downloaden met de browser van uw telefoon - voer hiervoor het websiteadres in de adresbalk in en klik op de knop Downloaden. Er verschijnt een venster met de voortgang van de bewerking. Zoek daarna het bestand in de map waar bestanden die van het netwerk zijn gedownload meestal op uw telefoon worden opgeslagen. Installeer het programma.

Aanbevolen: