Een Videoclip Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Videoclip Opslaan
Een Videoclip Opslaan

Video: Een Videoclip Opslaan

Video: Een Videoclip Opslaan
Video: Hoe een video van screencast-o-matic opslaan 2024, April
Anonim

Om uw eigen videoclip te maken, moet u de softwarebundel gebruiken. De keuze van specifieke hulpprogramma's hangt af van de juiste methode en het type bronbestanden dat wordt gebruikt voor het splitsen van de clip.

Een videoclip opslaan
Een videoclip opslaan

Noodzakelijk

  • - AdobePremier;
  • - Filmmaker.

instructies:

Stap 1

Als je je eigen video wilt maken met kant-en-klare foto's of afbeeldingen, gebruik dan Movie Maker. Gebruik versie 2.5 of hoger om dit hulpprogramma op Windows Vista- of Seven-besturingssystemen te installeren. Start Moviemaker. Open de verkenner en zoek de benodigde afbeeldingen.

Stap 2

Selecteer degene die u wilt gebruiken om de video te maken en druk op de sneltoetsen Ctrl en C (kopiëren). Vouw nu het programmavenster uit en druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl en V (plakken). Rangschik de toegevoegde bestanden in de gewenste volgorde. Selecteer ze nu allemaal en sleep ze met de linkermuisknop naar de visualisatiestrook onderaan het werkvenster.

Stap 3

Stel de weergavetijd van de afbeelding in voor elke specifieke dia. Laat de standaardwaarde staan als dit niet vereist is. Kies nu een melodie die bij je clip past. Verplaats het van Explorer naar het werkvenster van Movie Maker. Kopieer het naar het veld Geluid onder het rendermenu.

Stap 4

Open het menu Bestand en klik op de knop Opslaan als. Selecteer de map waarin de video wordt opgeslagen en voer een titel in. Specificeer de parameters van het fragment dat moet worden opgeslagen. Het is beter om de optie "Beste beeldkwaliteit" te kiezen. Wacht tot het proces van het opslaan van je clip is voltooid.

Stap 5

Als u speciale effecten in uw clip wilt opnemen, gebruikt u Adobe Premier. Het werkingsprincipe lijkt sterk op het hulpprogramma Movie Maker. Selecteer de dia waarvan u het uiterlijk wilt wijzigen en selecteer het geselecteerde effect. Een vergelijkbare procedure kan worden uitgevoerd met videoclips.

Stap 6

Open nu het menu Bestand en kies Opslaan als. Selecteer het formaat van de toekomstige videoclip en stel de waarde in voor de bitrate-parameter. Voer een bestandsnaam in en selecteer een map om op te slaan.

Aanbevolen: