Hoe Opstellingen Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Opstellingen Te Updaten
Hoe Opstellingen Te Updaten

Video: Hoe Opstellingen Te Updaten

Video: Hoe Opstellingen Te Updaten
Video: PS3 controller gekoppeld aan de moonlight opstelling 2024, April
Anonim

FIFA 2010 en andere versies ervan kunnen worden bijgewerkt op basis van uw keuze. Houd er rekening mee dat dit vaak gebeurt bij herinstallatie of patches, dus de kans bestaat dat je je saves kwijtraakt.

Hoe opstellingen te updaten
Hoe opstellingen te updaten

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Zoek op internet een patch voor je spel met een update van het teamrooster van het computerspel FIFA. Besteed speciale aandacht aan de aanwezigheid van feedback van gebruikers die updates hebben geïnstalleerd, aangezien dergelijke add-ons voor games vaak virussen en andere schadelijke elementen bevatten. Bovendien komen ze mogelijk niet overeen met de versie van de game die je gebruikt, wat ook het werk niet op de beste manier zal beïnvloeden. Het is het beste om een systeemherstelpunt uit te voeren en de configuratie van het programma te laten werken voordat u ze gebruikt, dit zal u helpen voorkomen dat u het spel opnieuw moet installeren.

Stap 2

Controleer de gedownloade patch voor de game FIFA op een virus, nadat u deze indien nodig eerder hebt uitgepakt. Open het, klik op de knop Bladeren of een ander met een vergelijkbaar doel, selecteer het element van de spelroosters, dat zich in een van de mappen in de installatiemap bevindt, klik vervolgens op de selectieknop en start het proces van het vervangen of bijwerken van het spel bestanden. Het proces kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal elementen. Sluit na het voltooien van de update de patch en start de game, die op het moment van de patch gesloten moet zijn.

Stap 3

Controleer of je FIFA-roosters up-to-date zijn. Als dit niet het geval is, draait u de systeemwijzigingen terug en downloadt u een nieuwe patch die overeenkomt met uw versie van de game. Houd er rekening mee of haar upgrade nodig is om de roosters bij te werken. Hetzelfde kan gelden voor andere aanvullende inhoud in het spel.

Stap 4

Probeer naarmate je verder komt, minder verschillende hackprogramma's en cheatcodes te gebruiken, omdat dit niet alleen de gameplay kan schaden, maar ook het werk van het systeem. Vertrouw geen dubieuze sites en bezoek daar vaak beproefde gameforums en zoek naar patches en ander aanvullend materiaal.

Aanbevolen: