Hoe De Pijl Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Pijl Te Veranderen?
Hoe De Pijl Te Veranderen?

Video: Hoe De Pijl Te Veranderen?

Video: Hoe De Pijl Te Veranderen?
Video: NL tutorial Yamaha Tyros 4 - Alles wat u van o.t.s. wilde weten en meer. 2024, Mei
Anonim

Het ingebouwde cursorsysteem zal iedereen overweldigen - saaie witte pijlen, grijze vergrootglazen, witte zandloper. Vervelend, heel saai. Het enige dat echter nodig is om al deze cursors en pijlen een "fatsoenlijk" uiterlijk te geven, is het uitvoeren van een reeks kleine procedures.

Hoe de pijl te veranderen?
Hoe de pijl te veranderen?

Noodzakelijk

Computer, internet

instructies:

Stap 1

Ga naar: Start - Configuratiescherm - Muis. Nadat u het tabblad "Aanwijzers" hebt geopend, kiest u een meer geschikt en interessant schema. Klik daarna op "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Stap 2

Als het systeem als geheel bij u past, maar tegelijkertijd sommige van zijn individuele cursors vervelend zijn, dan zullen zoekmachines en internet u helpen. Nadat u cursors hebt gevonden en gedownload, voegt u ze toe aan een aparte map. Beweeg vervolgens de muis over elke specifieke aanwijzer, selecteer deze (één klik met de linkermuisknop), klik vervolgens op de knop "Bladeren" en ga naar de map waar u de cursors hebt toegevoegd. Selecteer de gewenste cursor en klik op "Openen". Dan op "OK". Klaar!

Stap 3

Als je geen van de systeemschema's leuk vindt en je bent ook onhandig om cursors één voor één te zoeken, gebruik dan programma's van derden waarmee je schema's voor cursors kunt instellen en de originele kunt vervangen met één klik. Deze programma's zijn: IconPackager (voor Windows 7), Cursor XP (respectievelijk voor XP), CursorFx - verschillende versies van het programma werken voor XP, Vista en 7; en ook ActivIcons is geschikt voor verschillende besturingssystemen. Ze hebben allemaal een gebruiksvriendelijke interface en Russische taal.

Aanbevolen: