Punto Switcher Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Punto Switcher Uitschakelen?
Punto Switcher Uitschakelen?

Video: Punto Switcher Uitschakelen?

Video: Punto Switcher Uitschakelen?
Video: Работа в Punto switcher. Обзор и возможности Punto switcher 2024, Mei
Anonim

Soms heeft de gebruiker de behoefte om het Punto Switcher-programma tijdens het werk uit te schakelen. Deze behoefte kan gepaard gaan met het invoeren van een groot aantal tekencombinaties, bijvoorbeeld wachtwoorden. Of bij een game waarbij je het toetsenbord actief gaat gebruiken. En ook met het passeren van trainingsprogramma's voor blind typen zoals "Solo op het toetsenbord" - daarin, wanneer de Switcher actief is, is er een probleem met het weergeven van een ander teken wanneer de juiste toets wordt ingedrukt, die wordt geteld door het programma als een fout.

Punto Switcher uitschakelen?
Punto Switcher uitschakelen?

Noodzakelijk

Punto Switcher-software

instructies:

Stap 1

Zoek het Punto Switcher-pictogram in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Afhankelijk van de instellingen van het programma, ziet het eruit als een vlag of als een aanduiding van de huidige taal - Ru of En.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op dit pictogram om een vervolgkeuzelijst te openen. Selecteer daarin het item Automatisch wisselen en schakel het uit door op de linkerknop te klikken. De kleur van het applicatiepictogram wordt grijs en het programma schakelt niet automatisch tussen lay-outs. Dezelfde actie kan op een andere manier worden gedaan - klik met de linkermuisknop op het pictogram en selecteer in de korte vervolgkeuzelijst hetzelfde item - Auto-switch. Ten slotte kunt u Switcher eenvoudig afsluiten - hiervoor moet u in de vervolgkeuzelijst die verschijnt nadat u met de rechtermuisknop op het pictogram hebt geklikt, het item Afsluiten selecteren en erop klikken.

Stap 3

U kunt het programma opnieuw starten met behulp van een snelkoppeling, u moet de auto-switching-optie inschakelen door opnieuw op het menu-item met dezelfde naam te klikken.

Stap 4

Soms wordt het applicatiepictogram niet weergegeven. In dit geval:

-Gebruik de sneltoetsen Alt, Ctrl en Del om het computervergrendelingsmenu te openen in plaats van het bureaublad. Selecteer het item "Taakbeheer" erin en klik erop met de linkermuisknop.

-Klik op het tabblad "Processen", dat zich in het werkvenster van "Taakbeheer" bevindt.

-Zoek het ps.exe-proces op dit tabblad. Klik er met de rechtermuisknop op om het contextmenu te openen en selecteer het item Proces beëindigen daarin.

In plaats van de laatste actie, kunt u ook een proces selecteren door op de linkerknop te klikken en vervolgens op de knop "Proces beëindigen" in de rechterhoek van het onderste deel van het managervenster. De applicatie wordt uitgeschakeld.

Stap 5

In sommige gevallen moet je meerdere keren op "Proces beëindigen" klikken totdat de Punto Switcher klaar is en de naam uit de lijst met processen verdwijnt.

Aanbevolen: