Verborgen Mappen En Bestanden Vinden

Inhoudsopgave:

Verborgen Mappen En Bestanden Vinden
Verborgen Mappen En Bestanden Vinden

Video: Verborgen Mappen En Bestanden Vinden

Video: Verborgen Mappen En Bestanden Vinden
Video: Windows 10 - openen van verborgen bestanden en mappen 2024, April
Anonim

Bestanden en mappen die op een pc zijn opgeslagen, kunnen worden verborgen om persoonlijke informatie te bewaren of om bepaalde gegevens te beschermen. Verborgen bestanden en mappen met standaardinstellingen worden niet weergegeven in inhoudslijsten en worden niet gevonden in de zoekopdracht. Maar met gratis toegang tot het gebruikers- of beheerdersaccount kunt u de modus voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen inschakelen.

Verborgen mappen en bestanden vinden
Verborgen mappen en bestanden vinden

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Open eerst de map "Deze computer". Zoek hiervoor de snelkoppeling op het bureaublad en dubbelklik erop met de linkermuisknop. U kunt ook de map "Deze computer" vinden in het menu "Start", waar u deze wilt starten door eenmaal met de linkermuisknop op de gewenste regel te klikken.

Stap 2

Klik in de map "Mijn Computer" eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Service" in het bovenste menu. U kunt dit menu ook selecteren door op de "Alt"-toets op het toetsenbord te drukken en vervolgens op de Russische letter "e".

Stap 3

Selecteer in de lijst die voor je opent de regel "Mapopties …" door er eenmaal op te klikken met de linkermuisknop.

Stap 4

Selecteer in het verschenen venster met mapeigenschappen het tabblad "Weergave" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 5

Het geschetste vak "Geavanceerde opties:" toont een lijst met alle configureerbare weergaveopties voor alle mappen en bestanden in het systeem. Zoek daarin de regel "Verborgen bestanden en mappen" (om door de lijst te bladeren, klik op de schuifregelaar aan de rechterkant en sleep deze naar beneden. U kunt ook het muiswiel gebruiken om de lijst te bekijken). Onder de regel "Verborgen bestanden en mappen" zijn er twee opties om ze weer te geven: "Verborgen bestanden en mappen niet weergeven" en "Verborgen bestanden en mappen weergeven".

Stap 6

Om verborgen bestanden en mappen weer te geven in de lijsten met de inhoud van de computer, plaatst u een punt voor de regel "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en klikt u vervolgens op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Aanbevolen: