Hoe Alles Te Herstellen Dat Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Alles Te Herstellen Dat Is Verwijderd
Hoe Alles Te Herstellen Dat Is Verwijderd

Video: Hoe Alles Te Herstellen Dat Is Verwijderd

Video: Hoe Alles Te Herstellen Dat Is Verwijderd
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers belangrijke informatie van de harde schijf verwijderen. Soms kunnen zich situaties voordoen waarin volledige partities van schijven verloren gaan, en niet individuele bestanden. In dergelijke gevallen is het belangrijk om de juiste volgorde van acties te gebruiken.

Hoe alles te herstellen dat is verwijderd
Hoe alles te herstellen dat is verwijderd

Noodzakelijk

  • - Acronis Disk Director;
  • - lege dvd-schijf;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Herstel eerst de verwijderde partities op de harde schijf. Deze procedure wordt uitgevoerd met het programma Disk Director van Acronis. Download een schijfkopie met dit hulpprogramma. Lees voor het downloaden de beschrijving en zorg ervoor dat u de toepassing in DOS-modus kunt uitvoeren.

Stap 2

Schrijf de afbeeldingsbestanden naar een schijfstation. Volg daarbij de richtlijnen voor het schrijven van multiboot-dvd's. Start uw computer opnieuw op nadat u de schijf in het station hebt geplaatst. Start het programma vanaf de schijf.

Stap 3

Activeer de handmatige modus van werken met de applicatie door het item met dezelfde naam te selecteren op het tabblad "Bekijken". Onderzoek de grafische afbeelding van de harde schijf en vind het niet-toegewezen gebied. Selecteer deze met de rechtermuisknop en ga naar de categorie "Extra".

Stap 4

Voer de optie "Herstel" uit. Selecteer opnieuw de handmatige modus, klik op de knop Volgende, geef het type diep zoeken op en ga naar het volgende menu. Wacht even. Het display toont de gevonden hoofdstukken die recentelijk zijn verwijderd.

Stap 5

Selecteer het gewenste volume met de linkermuisknop en klik op de knop "Volgende". Nu moet u het partitieherstelproces starten. Open hiervoor het tabblad "Bewerkingen" en klik op de knop "Uitvoeren".

Stap 6

Controleer na het opnieuw opstarten van de computer of de externe partitie nu beschikbaar is voor gebruik. Zorg ervoor dat er geen verloren bestanden zijn. Als er iets is gevonden, installeer dan de applicatie Easy Recovery.

Stap 7

Start het programma en ga naar de optie "Zoeken naar verwijderde bestanden". Selecteer de harde schijfpartitie die onlangs is hersteld. Geef de scanopties voor het volume op. Het is beter om meteen een diepgaande analyse te gebruiken. Selecteer de soorten bestanden die belangrijk zijn om te herstellen.

Stap 8

Bewaar de gevonden documenten op een ander gedeelte van de harde schijf. Als de harde schijf niet in volumes is verdeeld, gebruik dan een externe schijf om informatie te herstellen.

Aanbevolen: