Flash Kijken Op IPad

Flash Kijken Op IPad
Flash Kijken Op IPad

Video: Flash Kijken Op IPad

Video: Live voetbal kijken op de Ipad 2022, September
Anonim

Flash-technologie is nog steeds een van de meest verspreide op internet. Apple vindt het echter niet nodig om Flash-ondersteuning standaard op zijn iOS-apparaten op te nemen. Daarom vereist het bekijken van Flash-inhoud op iPad het gebruik van toepassingen van derden.

Flash kijken op iPad
Flash kijken op iPad

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende volledig legale programma's in de App Store waarmee u in meer of mindere mate Flash-inhoud op de iPad kunt bekijken. Een daarvan is de Puffin-browser, volgens de ontwikkelaars, die Flash-pagina's ondersteunt en video's bekijkt op de overgrote meerderheid van websites. Het kondigde ook de mogelijkheid aan om op volledig scherm te bekijken en de optie om tekst in Flash in te voeren. De browser is echter niet geoptimaliseerd voor Flash-games. De kosten van de aanvraag zijn $ 0,99.

Stap 2

De AlwaysOnPC-applicatie biedt een ongebruikelijke aanpak. Dit programma is niet zomaar een browsertoepassing, maar een echte virtuele machine waarmee u op iPad de meest populaire internetbrowsers kunt draaien met ondersteuning voor Flash-technologieën, waaronder FireFox en Google Chrome. De ingebouwde mogelijkheid om documenten die zijn gemaakt in Office-toepassingen Word en Excel te openen en te bewerken, verdient speciale aandacht. De kosten van het programma zijn $ 24,99.

Stap 3

ISwifter is ideaal voor diegenen die graag een schatting maken van de apps die ze kopen. De applicatie kan 7 dagen gratis worden gebruikt, daarna bedragen de kosten van een maandelijks abonnement $ 2, 99. Het belangrijkste voordeel van het programma is volledige ondersteuning voor Flash-games, waarvoor u echter iets meer moet betalen - $ 4,99.

Stap 4

Een andere optie voor het bekijken van Flash-inhoud wordt aangeboden door de ontwikkelaars van de SkyFire-browser. Deze applicatie is gebaseerd op het werkingsprincipe van de populaire Opera Mini, maar met de toevoeging van ondersteuning voor Flash-technologieën, die worden geïmplementeerd door Flash-inhoud om te leiden naar een aparte server. Op deze server vindt transcodering naar HTML5 plaats, perfect herkenbaar voor de iPad. Het onbetwiste voordeel van SkyFire is ook de integratie met Facebook en Twitter, waardoor je in realtime berichten over statuswijzigingen kunt ontvangen.

Populair per onderwerp