Een Programma Installeren Om Films Te Kijken

Inhoudsopgave:

Een Programma Installeren Om Films Te Kijken
Een Programma Installeren Om Films Te Kijken

Video: Een Programma Installeren Om Films Te Kijken

Video: Een Programma Installeren Om Films Te Kijken
Video: Beste app om gratis films te kijken 2024, April
Anonim

Als u films wilt kijken, moet u een geschikt programma op uw computer hebben geïnstalleerd. Voor de meeste formaten is de ingebouwde Windows Media Player voldoende. Maar zelfs om video's te kunnen afspelen, moeten er extra programma's worden geïnstalleerd. Om dvd- en HDTV-films te kunnen bekijken, moet u een geschikte speler met ingebouwde decoder hebben geïnstalleerd, anders wordt de video van deze formaten niet afgespeeld.

Een programma installeren om films te kijken
Een programma installeren om films te kijken

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - een pakket codecs K-Lite Codec Pack;
  • - PowerDVD-programma.

instructies:

Stap 1

Voordat je de speler installeert, moet je de codecs installeren, anders werkt het gewoon niet goed (behalve voor sommige spelers met ingebouwde codecs). Download het gratis K-Lite Codec Pack van internet. Het heeft alle benodigde audio- en videocodecs voor het normaal afspelen van video. U moet het specifiek voor uw besturingssysteem downloaden. Je moet ook rekening houden met de bitdiepte.

Stap 2

Installeer de codecs op uw computer. Tijdens het installatieproces zul je zien dat de codecs en add-ons worden gecontroleerd. U hoeft geen selectievakjes uit te vinken. Klik gewoon op "Volgende" in elk venster. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 3

Nadat de codecs zijn geïnstalleerd, kunt u doorgaan met de installatie van de speler. Een vrij algemene videoviewer heet PowerDVD. Deze speler speelt absoluut alle formaten. Zoek het programma op internet en download het.

Stap 4

Start de installatie. In het eerste venster leest u de inleidende informatie. Ga dan verder. Selecteer in het volgende venster de map waarin u het programma wilt installeren en ga verder. Er verschijnt een venster waarin u het product moet registreren (niet op alle versies van de speler). Voer gewoon uw gebruikersnaam en e-mailadres in.

Stap 5

Daarna zal de installatie van het programma beginnen. Wacht tot het is voltooid en sluit het installatievenster. Met deze speler kun je nu video's van elk formaat afspelen.

Stap 6

Als het beeld vertraagt tijdens AVCHD-weergave, is dit geen defect in de speler. Om video van dit formaat af te spelen, is het wenselijk om een computer te hebben met een dual-coreprocessor, 1,5 gigabyte RAM en een discrete videokaart.

Aanbevolen: