Hoe Dvd Te Kijken Op De Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Te Kijken Op De Computer
Hoe Dvd Te Kijken Op De Computer

Video: Hoe Dvd Te Kijken Op De Computer

Video: How to Play DVD Movies on Windows 10 2022, December
Anonim

DVD is een multifunctionele doelschijf die is ontworpen voor het opnemen van media en het afspelen van bestanden. Er zijn veel virtuele spelers die u kunt gebruiken om dvd's te bekijken.

Hoe dvd te kijken op de computer
Hoe dvd te kijken op de computer

Het is nodig

  • - Mediaspeler Klassiek;
  • - Windows Media Speler;
  • - PowerDVD;

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een ​​dvd te kijken is door de standaard Windows Media Player te gebruiken. Plaats de schijf in het station van uw pc. Druk op de knop om de schijf te sluiten. Ga naar "Start" - "Alle programma's" en open de Windows Media Player-toepassing. Klik in het dialoogvenster dat in de linkerbovenhoek verschijnt op de link "Bestand" en vervolgens op "Openen". Geef het exacte pad naar de locatie van de dvd op. Maar dit programma kan niet altijd digitale handtekeningen en schijfcoderingen lezen.

Stap 2

Meer betrouwbare en complete software is CyberLink PowerDVD v 11.0.1620.51. Koop deze versie van het gelicentieerde programma in een gespecialiseerde winkel. PowerDVD kan alle formaten lezen zoals MPEG (AVI, MPG, MPEG, MP2, MP3, M1V en M2V), QuickTime (MOV en QT), MIDI (MID en RMI), audio (Dolby AC3, WAV, ASF, WM, WMA, WMV).

Stap 3

Plaats de schijf in het station van uw pc. Sluit de schijf. Het dialoogvenster voor de installatie van het programma wordt geopend. Geef de locatie op waar het programma wordt geïnstalleerd. Klik volgende. Wanneer het proces is voltooid, start u uw besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 4

Voer deze software uit op uw computer. Plaats de dvd in uw pc-station. PowerDVD zal het schijfmenu starten. Selecteer het begin van de film en klik erop met de linkermuisknop. Het bekijken zal beginnen.

Stap 5

U kunt de dvd ook bekijken met Media Player Classic Home Cinema. Download het gratis K-Lite Mega Codec Pack 7.7.0. Installeer deze software op uw pc. Ga naar "Start" - "Alle programma's" en voer deze applicatie uit. Klik op de vervolgkeuzelijst "Bestand" en geef het exacte pad naar het dvd-station op. Begin met kijken.

Populair per onderwerp