Een Uitzondering Toevoegen Aan De Antivirus

Inhoudsopgave:

Een Uitzondering Toevoegen Aan De Antivirus
Een Uitzondering Toevoegen Aan De Antivirus

Video: Een Uitzondering Toevoegen Aan De Antivirus

Video: Een Uitzondering Toevoegen Aan De Antivirus
Video: Как отключить антивирус на время 2024, Mei
Anonim

Met uitsluitingen die aan het antivirusprogramma zijn toegevoegd, kunt u de beveiliging van een toepassing of bestand op het systeem verwijderen. Uitzonderingen worden alleen toegevoegd als u weet dat het programma of het gedownloade bestand absoluut veilig is, maar de antivirus blijft waarschuwingen geven over de aanwezigheid van een potentiële dreiging.

Een uitzondering toevoegen aan de antivirus
Een uitzondering toevoegen aan de antivirus

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van de versie van de antivirus die u gebruikt, verandert ook de procedure voor het toevoegen van uitzonderingen aan het programma. elke applicatie heeft zijn eigen functionaliteit en interface. Als u Kaspersky Internet Security gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak, dat zich in het rechtergedeelte van "Start" bevindt. Selecteer het gedeelte "Instellingen" in het verschenen contextmenu.

Stap 2

Selecteer in het instellingenvenster dat wordt geopend het item 'Bedreigingen en uitsluitingen'. Klik in het gedeelte "Uitzonderingen" op de knop "Instellingen" aan de rechterkant van het toepassingsvenster. Klik op "Toevoegen" - "Object selecteren" en klik vervolgens op "Bladeren" en geef het bestand op dat u in de uitzonderingen wilt zien en klik vervolgens op OK. Gebruik het item "Vertrouwde applicaties" om een applicatie toe te voegen aan de lijst met uitsluitingen.

Stap 3

Als u NOD32 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het Windows-systeemvakpictogram. Selecteer in de lijst die verschijnt "Venster openen" en ga vervolgens naar het menu "Instellingen" - "Geavanceerde modus inschakelen". Klik in het gedeelte Virusbeveiliging op Uitzonderingen - Toevoegen. Als u een bestand wilt toevoegen, geeft u de map op waarin het zich bevindt. Selecteer het programma op dezelfde manier met behulp van het bijbehorende menu-item.

Stap 4

Het standaard antivirusprogramma Microsoft Security Essentials wordt veel gebruikt in Windows 7 en Windows 8. Om uitsluitingen in dit programma toe te voegen, klikt u op het antiviruspictogram in het systeemvak en klikt u op "Openen".

Stap 5

Nadat het venster is verschenen, selecteert u "Opties" - "Uitzonderingen". Klik op de knop "Bladeren" om het pad naar de gewenste map / het gewenste bestand op te geven. Selecteer het gedeelte "Programma's" als u een toepassing aan de uitsluitingen wilt toevoegen. Klik op "Opslaan" om uw wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: