Hoe Bestanden Uit Bin Uitpakken

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Uit Bin Uitpakken
Hoe Bestanden Uit Bin Uitpakken

Video: Hoe Bestanden Uit Bin Uitpakken

Video: Hoe Bestanden Uit Bin Uitpakken
Video: Bestanden Zippen en uitpakken in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bestanden en mappen die we van de harde schijf van de computer verwijderen, gaan eerst naar de "Prullenbak" of Prullenbak. Op het bureaublad ziet u een prullenbakpictogram. Wanneer u er met de linkermuisknop (LMB) op dubbelklikt, wordt een map geopend waarin alle bestanden die u hebt verwijderd zich bevinden. U kunt ze uit de Prullenbak verwijderen (in dit geval zijn standaard Windows-hulpprogramma's voor bestandsherstel niet langer nodig) of ze herstellen. De tweede zal verder worden besproken.

Hoe bestanden uit bin uitpakken
Hoe bestanden uit bin uitpakken

instructies:

Stap 1

Dus om een bepaald bestand uit de "Prullenbak" te herstellen, dat wil zeggen, het terug te brengen naar de plaats op de harde schijf vanwaar het werd verwijderd, moet u het openen door te dubbelklikken op de LMB. Zoek vervolgens het gewenste bestand of de gewenste map, klik op het RMB-object en selecteer het item "Herstellen" in de lijst met opdrachten die wordt geopend. Na deze actie zal het object uit de "Prullenbak" verdwijnen - het keerde terug naar zijn oorspronkelijke plaats.

Stap 2

Als u niet weet of niet meer weet waar het bestand dat u wilt herstellen zich bevond voordat het werd verwijderd, klikt u erop met LMB en kijkt u helemaal onderaan de map "Prullenbak". Daar zie je tekst met de volgende inhoud: “Oorspronkelijke locatie: C: / Work. Nu weet u waar het verwijderde bestand zich bevond - op de C-schijf in de map Werk. U kunt het bestand herstellen.

Stap 3

Als u per ongeluk een bestand uit de "Prullenbak", een flashkaart van een digitale camera of een diskette hebt verwijderd, of de Shift + Del-toetscombinatie hebt gebruikt, moet u speciale programma's gebruiken die van internet kunnen worden gedownload. Hier zijn er enkele (met site-adressen): R-Undelete - kan worden gedownload van de site www.r-undelete.com, Handig herstel - www.handyrecovery.ru, Actieve Uneraser - www.uneraser.com, Recuva - www.biblprog.org.ua

Stap 4

U moet erop letten dat alleen die mappen en bestanden die van de harde schijf van een pc zijn verwijderd, kunnen worden hersteld vanuit de "Prullenbak". Als een bestand is verwijderd van een USB-flashstation of cd/dvd die op uw computer is aangesloten, kan het niet worden hersteld. Nogmaals, als u verwijderde informatie van een flashstation moet herstellen, zullen speciale programma's die in de vorige stap zijn genoemd u hierbij helpen. In het geval van een schijf is het niet mogelijk om er informatie van te herstellen met speciale programma's.

Aanbevolen: