Hoe Uitpakken Opnieuw Inpakken

Inhoudsopgave:

Hoe Uitpakken Opnieuw Inpakken
Hoe Uitpakken Opnieuw Inpakken

Video: Hoe Uitpakken Opnieuw Inpakken

Video: Hoe Uitpakken Opnieuw Inpakken
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, April
Anonim

Repack is een afbeelding of installatieprogramma van het spel, waarvan de gegevens zijn gewijzigd. In de regel worden videocompressie, herverpakken van bestanden, verwijdering van "onnodige" materialen, enz. uitgevoerd. Dit leidt ertoe dat de resulterende afbeelding een aanzienlijk kleiner formaat heeft in vergelijking met het origineel.

Hoe uitpakken opnieuw inpakken
Hoe uitpakken opnieuw inpakken

instructies:

Stap 1

Opnieuw inpakken kan op twee manieren: een installatieprogramma of een schijfkopie. In het eerste geval volstaat het om het bestand uit te voeren door erop te dubbelklikken. Verder vindt het proces plaats in de automatische modus. In de regel worden de gecomprimeerde bestanden van de spelinstallatie eerst uitgepakt op de harde schijf van de computer, waarna het installatieprogramma start. Geef de gewenste schijfruimte op, geef indien nodig andere installatieparameters op en klik op de juiste knop om door te gaan. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

In het tweede geval heb je een van de programma's nodig om met disk imaging te werken. De meest populaire onder gebruikers zijn:

- Daemon Tools Lite (https://www.daemon-tools.cc);

- Alcohol 120% (https://www.alcohol-soft.com);

- Ultra ISO (https://www.ezbsystems.com/ultraiso/).

Stap 3

Start de Daemon Tools Lite-toepassing. Klik op de knop "Virtuele DT-schijf toevoegen" of "Virtuele SCSI-schijf toevoegen" op de werkbalk. Ze zijn te herkennen aan de bijbehorende bijschriftpictogrammen.

Stap 4

Klik daarna op de knop "Afbeelding toevoegen" (de eerste op de werkbalk) en zoek in het verkennervenster dat verschijnt het gewenste afbeeldingsbestand en dubbelklik erop. U kunt ook een afbeelding aan het programmavenster toevoegen door het bestand eenvoudig naar het veld Afbeeldingencatalogus te slepen en neer te zetten.

Stap 5

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de toegevoegde afbeelding, plaats de muisaanwijzer op het item "Mount" en selecteer de gemaakte virtuele schijf in de lijst die verschijnt. U kunt ook een afbeelding uit de lijst naar het pictogram van de virtuele schijf in de programma-interface slepen.

Stap 6

Als de afbeelding niet automatisch start, dubbelklik dan op de virtuele schijf en open "Deze computer". Selecteer het item dat verantwoordelijk is voor de installatie. Specificeer de gewenste ruimte op de harde schijf en klik op de corresponderende knop om verder te gaan. Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: